9,5

Outdoor Living Event 2022

UDDEL 11/2022 – Het was een prachtige dag vol inspiratie! Afgelopen zaterdag ontvingen wij ruim 160 genodigden in onze werkplaats & showroom in Uddel. Men genoot van live cooking, de prachtige spa’s en sauna van onze partner Welson, lekkere wijnen, de kids timmerden een voederhuisje en uiteraard werden alle tuinplannen besproken met één van onze adviseurs. De komende maanden staan er alweer prachtige projecten op de planning. En ze zijn mooier en groter dan ooit tevoren!

 

Proef de sfeer van deze dag!

 

Wij zijn er om mensen te inspireren. Om van de tuin een plek te maken waar je het liefst veel tijd doorbrengt. Bronkhorst creëert een ruimte die alles heeft: de plek waar u kunt loungen, dineren, werken, sporten of gasten een overnachting biedt. Want buiten heeft méér. De rust en de geur van de natuur doen ontspannen. Ook geïnspireerd worden door ons werk? Volg Bronkhorst op Instagram en Pinterest.

 

Maak een afspraak met een adviseur

Op afspraak bent u welkom in onze showroom! Plan hier uw afspraak en maak samen met met één van onze adviseurs uw plannen concreet. We ontzorgen u van ontwerp tot projectmanagement en bouw. Samen met een team vakmensen realiseren wij exclusieve tuinen op maat. Zoals één van onze opdrachtgevers schreef: “We hebben de bouw ervaren als een logistiek ‘geoliede machine’, één aanspreekpunt en professionele onderaannemers".

Brochure ontvangen?

Een blad vol inspiratie, informatie en tips voor uw eigen exclusieve buitenverblijf - en tuin

Vraag hier aan
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan