9,5

Overkapping met buitenkeuken inspiratie

Overkapping met buitenkeuken op maat in luxe villatuin ontwerp met zwembad

Buiten dineren, een goed stuk vlees bereiden op de Big Green Egg, borrelen tot in de late uurtjes, een koud drankje serveren vanuit de koeling of zelfs een chef uitnodigen om te koken voor uw gezelschap. Een buitenkeuken op maat is niet meer weg te denken uit een luxe tuin die alles heeft. Wij inspireren u graag voor een overkapping met buitenkeuken, waarbij de overkapping op maat van hout door Bronkhorst wordt gerealiseerd en de luxe buitenkeuken door onze partner in buitenkeukens COOXS. U bent verzekerd van de hoogste kwaliteit en een buitenruimte die over 30 jaar nog even aantrekkelijk is. Laat u verleiden!

 

Een luxe buitenkeuken op maat laten maken

De luxe buitenkeuken materialen, accessoires zoals een Big Green Egg, pizza-oven, spoelbak of koelkast komen samen in een buitenkeuken ontwerp op maat van COOXS. Net als Bronkhorst zijn zij specialist in maatwerk. Een luxe overkapping met buitenkeuken wordt dan ook volledig op maat gemaakt voor u. Waarin al uw buitenwensen opgenomen worden, in de kleur en stijl die bij uw tuin, buitenmeubelen en woning past. Zo creëert u een buitenruimte die van alle luxe-gemakken is voorzien en perfect opgaat in de omgeving. Style de overkapping met buitenkeuken af met prachtige outdoor barkrukken, stijlvolle hanglampen, een houten vlonder of tunnelhaard.

 

Overkapping met buitenkeuken met green egg van COOXS

 

Maatwerk overkapping met buitenkeuken

Een overkapping op maat ontwerpen wij volledig naar wens. Waarin de basis uit hout bestaat. Dat is bij Bronkhorst nog écht ambachtelijk timmerwerk. Steeds vaker krijgen wij de vraag naar een overkapping met buitenkeuken. En niet zomaar een eenvoudig keukenblok, maar een die uitgerust is met een wijnkoeler, Big Green Egg, spoelbak en een prachtig dik werkblad. Zoals de heren van COOXS ze ontwerpen en zelf maken.

 

Een buitenkeuken op maat past zowel onder een landelijke overkapping op maat als een moderne overkapping. De kleur fronts, het werkblad en de accessoires van een luxe COOXS buitenkeuken wordt namelijk precies afgestemd op wat u mooi vindt. Vervolgens zorgen wij ervoor dat de afmeting van de overkapping perfect afgestemd wordt op de luxe buitenkeuken. Zo wordt het samen één geheel in uw tuin. Buitengewoon uniek en ongekend genieten!

 

Poolhouse met buitenkeuken op maat en zwembad in de tuin

 

De perfecte buitenruimte door Bronkhorst & COOXS

Partners in stijlvol en luxe buitenleven! COOXS en Bronkhorst hebben dezelfde missie: tuinen nét zo comfortabel en luxe maken als binnen, maar dan met het leefgenot van buiten. De frisse buitenlucht, vogels die fluiten, geurend gras en het gevoel van echt-even-weg-zijn. Een luxe buitenruimte die voldoet aan al uw wensen en alles heeft. Zoals een luxe overkapping met buitenkeuken. Met aandacht een oog voor detail ontworpen en gerealiseerd. Heeft u plannen om van uw tuin zo’n oase van rust te maken? Onze adviseurs geven u persoonlijk advies op maat, bij u op locatie of op afspraak in onze showroom waar u een Bronkhorst overkapping met buitenkeuken van COOXS kunt bewonderen. Maak hier een afspraak.

 

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan