9,5

Plannen maken in de herfst

Overkapping met buitenkeuken op maat in luxe villatuin ontwerp met zwembad

In het voorjaar genieten van uw eigen buitenverblijf.

De dagen worden korter. Het seizoen van de vallende bladeren is gestart. Dit is hét perfecte moment om de eerste stap te zetten voor het bouwen van een buitenverblijf, zwembad, sauna of spa. Waarom? Onze collega Hans Snel deelt 5 redenen met u: "Slimme beslissers pakken nu het moment om in actie te komen. Als u kijkt naar de redenen, dan snapt u deze bewuste keuze."

 

Header home herfst

 

1. Uw wensen haarscherp voor ogen.

De zomer ligt inmiddels achter ons. Dit seizoen geeft mensen altijd veel inzicht vertelt Hans: “U heeft ongetwijfeld afgelopen zomer in uw tuin gezeten en gedacht ‘Hoe zou ik het graag willen?’, ‘Waar wil ik een plek in de schaduw en uit de wind creeëren?’ of ‘Wil ik er een zwembad bij? Of misschien een ruimte voor een inspirerende werkplek?’ Een oriënterend gesprek is een logische volgende stap van het hebben van deze vragen.”

2. De kans om de seizoenen te verlengen.

U heeft zelf vast opgemerkt dat u momenteel meer binnen dan buiten zit. Niet gek met de veranderde temperaturen en weersomstandigheden. Beeld uzelf eens in hoe u er volgend jaar bij kunt zitten. Als u nu plannen maakt voor de bouw van een buitenverblijf, dan kunt u volgend jaar herfst en winter er optimaal van genieten.


ROHE Wellness Bronkhorst


100 % van onze klanten, die vorig jaar herfst een oriënterend gesprek hebben gehad, zijn nu extra blij met de timing van hun keuze: 


"Nu de herfst is aangebroken merk je pas echt dat we met ons nieuwe buitenverblijf de seizoenen kunnen verlengen."

 

 

3. Vertraging door slecht weer? Geen sprake van!

Is het wel verstandig om nu plannen te maken? Hebben we de komende tijd juist geen last van de weeromstandigheden? Vragen die we regelmatig horen. Gelukkig hebben we daar geen last van vertelt Hans: “We hebben een prachtige werkplaats, centraal gelegen in het land, waardoor onze timmermannen gewoon door kunnen gaan met de voorbereiding van de bouw van een buitenverblijf. Hierdoor lopen we geen vertraging op door slechte weersomstandigheden.”

4. Constante korte levertijden

Als u na een oriënterend gesprek het helemaal voor ogen ziet, dan wilt u natuurlijk snel van start gaan. U kunt niet wachten tot de eerste handelingen verricht zijn. Bronkhorst speelt hier goed op in door constante korte levertijden van circa 6-8 weken: “We merken dat dit altijd gewaardeerd wordt door onze klanten. De voorpret kan dan officieel van start gaan omdat we de plannen altijd op de korte termijn in de praktijk kunnen brengen.”

Gastenverblijf GAEV detail 3 -tab

 

5. Samen maken we uw buitenleven perfect.

Als u nu een bewuste keuze maakt dan plukt u volgens Hans de vruchten van uw goede timing in het voorjaar: “Plan vandaag nog een afspraak om uw wensen uit te werken naar een concreet plan. Zo zetten we samen de volgende stap naar een perfect buitenleven.”

Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Download dan de brochure op onze website.
 

Direct een afspraak plannen? Bel 0577-750944  of stuur een e-mail naar info@bronkhorstbuitenleven.nl

Uitnodiging outdoor living day 25/11/2023

Wij nodigen u graag uit voor onze OUTDOOR LIVING DAY op zaterdag 25 november 10:00-15:30. Bewonder onze buitenverblijven, sauna, spa, zwembad en buitenkeuken en ga in gesprek met één van onze adviseurs. 

Meer informatie over deze inspirerende dag
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan