9,5
Tips Kosten
1 min

Upgrade uw tuin met een landelijk poolhouse

Wat is er nu mooier dan een een luxe buitenverblijf  dat u nog meer laat genieten van uw zwembad? In een landelijk poolhouse komt u tot rust in een stijlvolle omgeving die precies aansluit bij uw tuin. De karakteristieke vormgeving van het tuinhuis voelt robuust en natuurlijk aan, met zwart geolied douglashout dat warmte uitstraalt. In de basis werken we onze poolhouses af met zinken afwatering en beloopbare dakisolatie van EPDM (synthetisch rubber). We timmeren het geheel af met planken uit één stuk, zodat u nergens naden ziet. Ook maken we zo veel mogelijk gebruik van traditionele verbindingstechnieken, zoals pen-gatverbindingen. Dit geeft uw landelijke poolhouse nóg meer de rustieke uitstraling die u zoekt.

Landelijke poolhouses bij Bronkhorst

In een buitenverblijf bij uw zwembad kunt u heerlijk genieten van uw eigen mooie buitenruimte. Zo kunt u in uw poolhouse uw zwembadtechniek kwijt. Natuurlijk is er ook ruimte voor al uw tuingereedschap. Daarnaast is er voldoende plek om uitgebreid te ontspannen in uw loungehoek onder de overkapping, of zelfs te kokkerellen in een goed uitgeruste buitenkeuken. De avonden worden langer en langer met het comfort van een kachel of open haard. Een landelijk poolhouse van Bronkhorst stelt u helemaal zelf samen. Zo is er altijd ruimte voor uw onvervulde behoeftes. 

Zelfbouw of uitbesteden: uw landelijke poolhouse door de vakman

Een poolhouse is een gebouw dat u niet ‘zomaar’ aanschaft. Het is een investering waarvan u vele jaren wilt genieten. Daarom kunt u de constructie ervan het beste overlaten aan een professional. Zo bent u verzekerd van een tijdloos design, een ijzersterke constructie en duurzame kwaliteit. Elk poolhouse bij Bronkhorst is maatwerk, zo ook het landelijke tuinhuis met plat dak dat u voor ogen heeft. Voor meer informatie over de kosten of andere zaken kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen.

DOWNLOAD NU 5 TIPS VOOR UW LUXE BUITENVERBLIJF

5X DINGEN OM NIET TE VERGETEN TIJDENS UW ORIËNTATIE

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf, is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Gratis brochure