9,5

De Bronkhorst experience

Onze showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Onverwachts geïnspireerd raken is hier niet geheel onvermijdelijk. U vindt er een drietal buitenverblijven en een grote houten constructie. De showroom in Uddel is een experience room - voor inspiratie en materiaalgevoel. Hier maakt u tijdens een adviesgesprek keuzes voor uw luxe buitenverblijf.

Deskundig advies

Onze showroom is op afspraak geopend. Er staat dan altijd een adviseur voor u klaar om uw plannen te bespreken. Een adviesgesprek met een adviseur duurt meestal zo’n anderhalf tot twee uur. Wij zijn goed bereikbaar via de A1 en A28.

Maak een afspraak
Collectie advies - desk
Voel de materialen

Gebeitst, geolied of thermisch hout: de verschillen voelt en bekijkt u zelf. Alleen de hoogste kwaliteit. Wij hebben veel verstand van zowel materiaal als wat esthetisch aantrekkelijk is. Daardoor weten we precies wat mooi is - en bij u past.

Showroom materiaal - desk
Een kijkje in onze 'keuken'

De werkplaats is dé plek waar het gebeurt. Hier wordt uw buitenverblijf voor het grootste gedeelte gebouwd door ervaren timmermannen. Het laatste deel gebeurt bij u op locatie. Tijdens een adviesgesprek laten we u graag de werkplaats zien.

Showroom bouw - desk

Bekijk de Bronkhorst collectie

Van uitgesproken tot tijdloos. Van klassiek tot modern. Onze stijlen lopen uiteen, uw smaak is leidend. Bekijk de stijlen die wij voor u ter inspiratie ontworpen.

Ga naar collectie

Claudia Herik, Commercieel Medewerker bij Bronkhorst

“Ik spreek graag kort uw plannen door, ter voorbereiding op uw afspraak”
Maak een afspraak
Showroom quote - desk