Menu

Moderne zwarte tuinkamer

Home / Moderne zwarte tuinkamer, Nieuwerkerk a/d IJssel

Tuinkamer aanbouw
Nieuwerkerk a/d IJssel

Deze tuinkamer is aan een bestaande garage vastgebouwd. Na het storten van de betonvloer en het plaatsen van betonpoeren, werd de houten Douglas constructie gerealiseerd. Deze is links voorzien van horizontale lamellen die net als de staanders en draagbalken met zwarte olie zijn behandeld. Gordingen, dakbeschot en wanden zijn afgewerkt met lichtgrijze olie. Om ook behaaglijk te kunnen genieten als het ‘s avonds wat frisser wordt, heeft deze tuinkamer een open haard met as-lade.

Model: L.02 / M.02

Meer informatie

5 dingen om niet te vergeten bij de oriëntatie naar uw luxe tuinkamer of veranda.

Tuinhuis op maat met luxe overkapping en lounge

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer