Menu

Tuinkamer op vlonder

Home / Tuinkamer op vlonder, Amsterdam Zuid

Tuinkamer op vlonder
Amsterdam Zuid

Onder het met vetplanten (sedum) bedekte dak van deze tuinkamer is een veelzijdige leefruimte gecreëerd voor liefhebbers van het buitenleven. Compleet met outdoor keuken, houtkachel, verlichting en bergruimte. Voor de ambachtelijke constructie en afwerking is gebruik gemaakt van de beste kwaliteit Lariks en Douglas in een subtiel grijs gebeitste uitvoering. Dit in combinatie met de grijze houten vlonder geeft deze tuinkamer een extra sfeervolle uitstraling.

Model: L.03

Meer informatie

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer