9,5

Gastenverblijf van hout

Een luxe gastenverblijf laten bouwen? Tijd doorbrengen met familie of vrienden is waardevol. En, wanneer ze blijven overnachten gunt u ze absoluut comfort. Met een gastenverblijf tuinhuis creëert u rust en privacy. Ook voor uzelf.
Kies een gastenverblijf stijl:
Gastenverblijf op maat van hout met puntdak en een veranda
GAEV gastenverblijf
vanaf €119.950,- (8 x 4m)

Dit afgebeelde gastenverblijf heeft een afmeting van 8 x 4 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €79.500 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Stijl GAEV is de kracht van eenvoud: karaktervol, robuust en tijdloos. Een fijne slaapplek voor uw gasten, of de kids. Met eigen keuken en badkamer. Uw gastenverblijf is in uitstraling tijdloos, voor jarenlang plezier.

Luxe modern gastenverblijf voor in de tuin van hout met grote ramen in een modern tuinontwerp
ROHE gastenverblijf
Prijs op aanvraag

Bronkhorst ontwerpt en realiseert ieder buitenverblijf op maat. Een gastenverblijf is een groot project waarin veel mogelijk is. Wilt u meer informatie of een prijsindicatie? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Een uniek ontwerp. Dat is een understatement voor ons gastenverblijf in stijl ROHE. Wilt u het thuisgevoel en de luxe van uw eigen woning doortrekken naar buiten? Creëer een uniek gastenverblijf in de tuin.

Eiken gastenverblijf landelijk op maat laten bouwen met vide
EYCK gastenverblijf
Vanaf €99.850,- (8 x 4m)

Dit afgebeelde gastenverblijf heeft een afmeting van 8 x 4 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €89.650 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een riant houten gastenverblijf in stijl EYCK is landelijk en heeft authentieke details. Grote eiken balken in het zicht geven het gastenverblijf sfeer. Ook perfect als luxe B&B op uw landelijke perceel.

Logeren in de tuin

Gastenverblijf in de tuin

Maatwerk is onze kracht. Samen met u creëren we een gastenverblijf van hout waar al uw wensen samen komen. In een uniek ontwerp, op maat. De keuken, badkamer, het toilet. Wel of geen haard? Een glazen wand die u openschuift of altijd dicht laat. Uw gastenverblijf bouwen wij op maat. Met jarenlange ervaring in een houten gastenverblijf bouwen, realiseren we graag uw gastenverblijf.

Houten gastenverblijf met slaapvide en een veranda volledig geïsoleerd
+
Ruimte optimaal benut
Slaapkamer
+
Maximaal comfort
Keuken & sanitair
+
Extra lounge buiten
Veranda
project-luxe gastenverblijf-header-tab
Inspiratie
Modern gastenverblijf met eiken staanders
Gastenverblijf met veranda van hout en dakpannen
Inspiratie
Klassiek gastenverblijf met dakpannen en een slaapvide
Luxe gastenverblijf van hout met ruime veranda
Inspiratie
Luxe gastenverblijf van hout met ruime veranda
“Een gastenverblijf voor vrienden en familie of om een luxe B&B in te starten? Wij denken graag met u mee - en verder.”
E-mailhandtekening profielfotos-4 kopie
Hans Snel
Adviseur bij Bronkhorst
Van badkamer tot keuken

Luxe gastenverblijf

Een gastenverblijf in uw tuin maakt een bezoek van vrienden en familie nog fijner. Bied uw gasten een ontspannen overnachting in uw luxe gastenverblijf. 

Wellness accessoires sanitair - desk

Sanitair

Accessoires ROHE Keuken (2)) -desk

Keuken

Gastenverblijf accessoires haard - desk

Haard

BRONKHORST 0179 (HR)

Bar

Accessoires ROHE sauna -desk

Sauna

BRONKHORST_ALPHEN AAN DEN RIJN-6674 (HR)-2

Vouwwand

1 van 6
Gastenverblijf van bronkhorst

Waar wij goed in zijn

Persoonlijk advies

Bij Bronkhorst krijgt u altijd persoonlijk advies - op maat. Onze adviseurs nemen de tijd voor u en uw wens. Tijdens een adviesgesprek in onze showroom concretiseren we functies én de vorm. Uw luxe gastenverblijf van hout wordt volledig ontworpen naar uw behoeftes. In stijl en vorm.

Maak een afspraak
Adviseur Hans Snel van Bronkhorst

3D ONTWERP OP MAAT

Van uw gastenverblijf tuin schets maakt onze designer een 3D ontwerp. Dat doen wij bij ieder project. Hierin laten wij uw wens en ons advies samensmelten. Een krachtig ontwerp, dat jarenlang aantrekkelijk is. Zoals dit gastenverblijf met veranda. Kiest u voor een badkamer, toilet en keuken. Of pakt u verder uit met een haard en sauna?

Ontdek ontwerpstudio
Design van Bronkhorst Buitenleven

Projectmanagement & bouw

Een gastenverblijf bouwen wij vaker. Daarom nemen wij het projectmanagement graag volledig van u uit handen. Dat is waar wij goed in zijn, inclusief heldere communicatie. Alle voorbereidingen, de bouw en afwerking worden door een vaste projectleider in goede banen geleid.

Onze werkwijze
Werkplaats Bronkhorst Buitenleven in Uddel
0 +
Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring in de realisatie van luxe buitenverblijven
0 %
Erkend om onze persoonlijke aanpak, maatwerk en 100% ontzorging
0 +
Met een team van ruim 35 vakmensen werken wij aan unieke projecten
luxe gastenverblijf

Houten gastenverblijf

U heeft misschien niet iedere nacht gasten over de vloer. Maak van uw gastenverblijf tuinhuis daarom ook een fijne plek voor uzelf. Strijk er neer na een lange dag. Een fijne plek in uw tuin, waar u rust vindt. Zoals in dit luxe gastenverblijf wat Bronkhorst realiseerde. Laat u inspireren door de mogelijkheden!

vraag brochure aan
Modern luxe buitenverblijf op maat met grote glaswanden in een tuinontwerp met beton

Hans Snel, Adviseur bij Bronkhorst

“Een eiken gastenverblijf of liever een modern gastenverblijf in de tuin?”
Afspraak maken
Adviseur Hans van Bronkhorst

Gastenverblijf bouwen vergunning

Een gastenverblijf bouwen wij voor u exclusief op maat. Doe meer inspiratie op voor uw plannen: bekijk hier onze projecten. Creëer een plek waar men graag overnacht. In uw eigen tuin, midden tussen het groen. Wilt u de gastenverblijf tuin kosten weten? Neem dan vrijblijvend contact op. Meestal kan een houten gastenverblijf zonder vergunning worden gebouwd. Hoe dat zit? Lees hier meer over vergunningen.