Menu

Geschiedenis

Home / Geschiedenis

hoe zijn we hier gekomen

 

Van ambachtelijk houtverwerkingsbedrijf tot ontwikkelaars van
exclusieve buitenverblijven. Sinds de oprichting in 1959 heeft de organisatie een gestage groei laten zien en mooie mijlpalen bereikt. We blijven echter met beide benen op de grond: kwaliteit en betrouwbaarheid blijven de belangrijkste pijlers van Bronkhorst Buitenleven. Ze zijn verweven met onze historie, het fundament voor onze groei.

1959

De familie Hop richt een bedrijf op dat zich specialiseert in bosbouw, houtverwerking en ambachtelijk timmerwerk.

1980

De zoon van de familie neemt de dagelijkse leiding van het familie- bedrijf over. Gert Hop is opgegroeid met hout en stelt steeds hogere kwaliteitseisen aan personeel en materiaal.

1995

Door het bedrijf uit te breiden en alle schakels in het proces te beheersen, waarborgt het bedrijf de houtkwaliteit en leveringsbetrouwbaarheid.

2004

Henk Bronkhorst start met de montage van eenvoudige tuinhuizen. Hij ontdekt al snel dat zijn klanten meer opties en luxere modellen willen.

2009

Na jaren doorontwikkelen, plaatst dhr. Bronkhorst steeds hoogwaardigere buitenverblijven. De kwaliteit blijft stijgen en hij werkt mede daardoor meer en meer samen met het familiebedrijf van dhr. Hop.

2011

De samenwerking gaat goed en de bedrijven besluiten voortaan als één naar buiten te treden. Bronkhorst Buitenleven ziet het licht!

2017

Bronkhorst Buitenleven ontwikkelt twee ontwerpstijlen landelijk en modern om levensgenieters te inspireren en hun droomverblijf binnen hand- bereik te brengen.

2017

Bronkhorst Buitenleven ontwikkelt twee ontwerpstijlen landelijk en modern om levensgenieters te inspireren en hun droomverblijf binnen hand- bereik te brengen.