9,5
Over ons header - desk

Grote passie voor het vak

Bronkhorst symboliseert een bewuste levensstijl. Tijd, aandacht en vrijheid staan hierbij centraal. De luxe houten buitenverblijven die wij ontwerpen en realiseren bieden alle ruimte voor deze kwaliteiten. Met een team van trotse vakmensen werken wij aan de mooiste projecten. We creëren een fijne plek om te loungen, werken, sporten of slapen - gewoon in uw achtertuin.

Over ons beeld 1 - desk
Advies, ontwerp én realisatie

Ervaar de duurzame kwaliteit van Bronkhorst: een luxe buitenverblijf die jaren meebeweegt. Wij zijn specialist in maatwerk en maken ieder buitenverblijf vanaf nul. Ook die van u. Het hele traject nemen wij uit handen: van advies tot de laatste afwerking. Daarbij staan wij bekend om onze ijzersterke communicatie. Het resultaat? U weet altijd waar u aan toe bent.

Meer over werkwijze
Over ons ontzorging - desk
onze GESCHIEDENIS

hoe we hier zijn gekomen

Sinds 2004 ontwerpt en realiseert Bronkhorst luxe houten buitenverblijven. Inmiddels zijn we uitgegroeid tot de meest toonaangevende speler in de markt. Waar het in het begin vrij eenvoudige overkappingen waren, zijn ze getransformeerd tot de meest exclusieve bouwwerken. Lees ons verhaal.

1 / 8
Geschiedenis 1 - desk
1959

De familie Hop richt een bedrijf op dat zich specialiseert in bosbouw, houtverwerking en ambachtelijk timmerwerk.

Geschiedenis 2 - desk
1990

De zoon van de familie, Gert Hop, neemt de dagelijkse leiding van het familiebedrijf over. Hij is opgegroeid met hout en stelt steeds hogere kwaliteitseisen aan personeel en materiaal.

Geschiedenis 3 - desk
2004

Henk Bronkhorst start met de montage van eenvoudige houten tuinhuizen. Hij ontdekt al snel dat zijn klanten meer willen: luxere en volledige aangeklede buitenverblijven.

Geschiedenis 4 - desk
2011

Bronkhorst en Hop werken, mede door de toenemende vraag naar hoge kwaliteit, steeds vaker samen. De samenwerking is zo goed, dat ze besluiten als één bedrijf naar buiten te treden.

Geschiedenis 0 - desk
2015

Er worden verschillende 'modellen' ontwikkeld. Een landelijke stijl die door de jaren heen steeds moderner wordt. De buitenverblijven van Bronkhorst vallen goed in de smaak.

Geschiedenis 5 - desk
2017

Waar het bedrijf tot voorheen vanuit een schuur werkte, wordt er een prachtig pand gebouwd in Uddel. Hierin worden een werkplaats, kantoren en een showroom gerealiseerd. 

Geschiedenis 7 - desk
2021

Bronkhorst is inmiddels uitgegroeid tot een team dat bestaat uit ruim 30 vakmensen. Van timmerman tot marketeer en van ontwerper tot projectleider.

Geschiedenis 6 - desk
2022

Na twee jaar ontwikkeling wordt er een nieuwe, exclusieve stijl gepresenteerd. Bronkhorst positioneert zich als dé specialist in ontwerp en realisatie van luxe buitenverblijven.

ambitieuze vakmensen

Het team

Wij zijn trots op ons team! Van adviseurs tot ontwerpers: we werken gedreven samen om een prachtig buitenverblijf voor u te realiseren. En dat merkt u.

24

Hans

Adviseur
33

Claudia

Commercieel medewerker
22

Patrick

Projectleider
36

Thomas

Designer
30

Willard

Adviseur
27

Sanne

Marketeer
39

Gert

Algemeen directeur
E-mailhandtekening profielfotos (12)

Johan

Projectleider
E-mailhandtekening profielfotos (14)

Alie

Administratief medewerker
E-mailhandtekening profielfotos (11)

Henk

Hoofd werkplaats
E-mailhandtekening profielfotos-2

Machiel

Adviseur
E-mailhandtekening profielfotos-2

Emmely

Marketing stagiaire
E-mailhandtekening profielfotos-2

Antonie

Technisch tekenaar
Team timmerman over ons

+ 20 collega's

Timmerman/interieur
1 / 14

Werken bij Bronkhorst

Sluit je bij ons aan en werk mee aan de allermooiste projecten! Van timmerman tot marketeer of adviseur: onze gemiddelde leeftijd is laag, maar allemaal hebben we een flinke dosis ervaring én de ambitie het bedrijf naar een nog hoger level te tillen. Het leukste? Onze klanten geven ons een hoge waardering.

Bekijk vacatures

Thomas van Asselt, Designer bij Bronkhorst

“Laat ons een luxe buitenverblijf ontwerpen. Wat is uw idee?”
Afspraak maken
Over ons quote advies - desk