9,5
Werkwijze header - desk
Home
Over ons
Werkwijze & belofte

Ervaar onze kwaliteit

We zijn graag transparant over het hele traject. Zo weet u altijd waar u aan toe bent. Ontdek hoe wij werken: van oriëntatie tot realisatie. Een helder plan. Ieder buitenverblijf is uniek - net als uw wens. En daar spelen wij haarfijn op in. Met onze ervaring weten we ieder project naar een hoog niveau te tillen. Wat zijn uw plannen?

Werkwijze 1 - desk-tab-mob
1. Oriëntatie

Tijdens een telefonisch gesprek heeft u alle ruimte om uw wensen te bespreken en vragen te stellen. We leggen u onze werkwijze haarfijn uit en plannen een afspraak.

Werkwijze 2 - desk-tab-mob
2. Adviesgesprek

U heeft een persoonlijk adviesgesprek met een adviseur. In onze showroom of bij u thuis. Onze expertise vormt samen met uw wens het begin van een uniek project.

Werkwijze 3 - desk-tab-mob
3. Ontwerp & materiaal

Na uw gesprek ontvangt u een offerte en een 3D ontwerp. Ontworpen door onze designer, met als startpunt uw wens. Doordacht en met verrassende elementen.

Werkwijze 4 - desk-tab-mob
4. Projectleiding

Wij bereiden uw project zorgvuldig voor. U heeft contact met een vaste projectleider die zorg draagt voor een goede planning, uitvoering en heldere communicatie.

Werkwijze 5 - desk-tab-mob
5. Realisatie

Uw buitenverblijf wordt deels in de werkplaats gebouwd. Vervolgens monteren wij hem bij u op locatie en wordt hij zorgvuldig afgewerkt. Met oog voor detail.

1 / 5
vier kraakheldere pijlers

Onze belofte

Bij alles wat we doen hanteren we de hoogste kwaliteitsstandaard. Of zoals wij die het liefste noemen: de Bronkhorst belofte. Bestaande uit vier heldere pijlers.

Bekijk projecten
Doordacht advies
Denken na over ieder element - en verder
icon-advies
Krachtig design
Adembenemend, ook 30 jaar later
icon-design
Duurzame kwaliteit
Materialen van de bovenste plank
icon-kwaliteit
Heldere communicatie
Uw wens vraagt om een eigen aanpak
icon-communicatie
welkom Op afspraak

Bezoek de showroom

Op afspraak bent u welkom in onze showroom. Maak hier uw plannen tijdens een adviesgesprek met één van onze adviseurs concreet. Ervaar onze kwaliteit en houd de materialen in uw handen.

Ontdek showroom
Werkwijze showroom - desk
Dit zeggen klanten

Ervaringen

Het resultaat is zeker niet onbelangrijk. Daarom delen wij graag verschillende ervaringen van onze klanten.

Bekijk alle reviews
Dhr. Nijssen
26 februari 2022
5,0
“We hebben de bouw ervaren als een logistiek ‘geoliede machine’, één aanspreekpunt en professionele onderaannemers"
Dhr. Mulder
15 februari 2021
4,8
“Van begin tot het einde zijn we professioneel begeleid: zowel in de aankoop als tijdens de bouw. Goede communicatie en kwaliteit geleverd”
Dhr. van der Herberg
29 december 2021
5,0
“Het werd allemaal keurig afgewerkt. Mocht er in de toekomst toch nog iets zijn, dan weet ik zeker dat ik kan bellen en ze het oplossen.”