9,5

Overkapping

Hier vloeien binnen en buiten in elkaar over. Door de open zijdes van een overkapping geniet u tussen de planten van uw groene tuin. Geniet van een goed gerecht van uw kamado BBQ of ontspan met goed gezelschap: dé plek voor ontspanning.
Kies een overkapping stijl:
Overkapping op maat van hout met verticale lamellen
GAEV overkapping
vanaf €19.500,- (5 x 3,5 m)

Deze afgebeelde overkapping heeft een afmeting van 5 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €7.500 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een overkapping in stijl GAEV wordt op maat gemaakt. Een robuust en uiterst stijlvol design. De eenvoud komt terug in haar rechte lijnen en natuurlijke materialen. De juiste balans tussen huiselijk en toch modern: perfect voor iedere tuin. 

Luxe moderne overkapping van hout met een buitenkeuken
ROHE overkapping
vanaf €42.950,- (5 x 3,6 m)

Deze afgebeelde overkapping heeft een afmeting van 5 x 3,6 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €10.000 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Met zijn royale overstek is een ROHE overkapping een kunstwerk op zich. Hoewel hij riant in omvang is, oogt de overkapping in uw tuin rustig door de natuurlijke materialen, neutrale tinten en luxe afwerking.

Luxe in uw tuin

Overkapping op maat

Zowel het ontwerp, de bouw als onze service worden volledig aangepast aan uw wensen. Een overkapping van Bronkhorst is exclusief en op maat gemaakt. U heeft alle vrijheid om te kiezen voor een aankleding die bij u past. Naast de afmeting en indeling. Samen uw plannen vormgeven?

Overkapping op maat van douglas hout in het zwart met een vlonder
+
Vergroot het terras
Vlonder
+
Sfeervolle avonden
Verlichting
+
Warme robuuste uitstraling
Hout
project-tuinkamer met keuken-header-tab
Inspiratie
Zwarte overkapping met vlonder
project-luxe buitenverblijf-1-mob
Inspiratie
Overkapping van douglas hout
project-luxe buitenverblijf rietgedekt-header-tab
Inspiratie
Landelijke eikenhouten overkapping
“Tijdens een adviesgesprek bespreken we al uw wensen. U bent welkom in onze showroom.”
25
Hans Snel
Adviseur bij Bronkhorst
Verrijk uw overkapping

Optimaal comfort

Hoewel eenvoud de kern vormt in onze ontwerpen. kunt u uw overkapping uitbreiden met verschillende opties. Creëer de plek in uw tuin waar u het liefst uw tijd doorbrengt.

Accessoires ROHE haard (3) -desk

Haard

Accessoires ROHE buitenkeuken (3) -desk

Buitenkeuken

Accessoires GEAV vlonder (1) -desk

Vlonder

Accessoires ROHE Glaswand (2) -desk

Glaswand

Accessoires GEAV heaters (1) -desk

Heaters

1 van 5
overkapping van bronkhorst

Waar wij goed in zijn

Persoonlijk advies

Bij Bronkhorst vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. Onze adviseurs nemen daarom de tijd voor u en uw wensen voor een overkapping. Daaruit ontstaat een prachtig ontwerp. Uniek en op maat. Tijdens een adviesgesprek concretiseren we niet alleen de functionaliteiten, ook het design.

Maak een afspraak
Overkapping advies Bronkhorst
ONTWERP OP MAAT

Uw wens voor een luxe overkapping op maat krijgt vorm in een 3D ontwerp. Inclusief materiaaladvies. Onze designer brengt alle elementen die u wenst in harmonie samen. Beeld u zich in: op een warme zomeravond strijkt u neer op uw loungebank, met een hapje en drankje. Dát idee begint bij de eerste schets.

Ontdek ontwerpstudio
Ontwerp Bronkhorst Buitenleven
Volledige ontzorging

Een projectleider van Bronkhorst draagt zorg voor de bouw van uw overkapping. Een team van ervaren timmermannen is er voor de bouw. In onze werkplaats en in uw tuin. Wij zorgen ervoor dat u er geen omkijk naar heeft. Wel zo fijn. U hoeft slechts nog te genieten van het eindresultaat.

Onze werkwijze
Collectie bouw Bronkhorst
0 +
Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring in de realisatie van luxe buitenverblijven
0 +
Ieder jaar realiseren wij ruim 190 exclusieve buitenverblijven - met aandacht
0 +
Met een team van ruim 35 vakmensen werken wij aan unieke projecten
Overkapping bij uw zwembad

Creëer een luxe poolhouse

Heeft u plannen voor een zwembad in uw tuin? Dan kan een poolhouse niet ontbreken. Onder een poolhouse verstaan wij een overkapping met bijvoorbeeld ruimte voor de techniek van uw zwembad. Of een kleedruimte met toilet.

Bekijk poolhouse
Poolhouse modern van hout met glazen wanden

Hans Snel, Adviseur bij Bronkhorst

“Benieuwd naar de mogelijkheden voor een overkapping op maat?”
Afspraak maken
Hans Snel adviseur bij Bronkhorst
Luxe overkapping van Bronkhorst

In weer en wind buiten zitten? Wij voegen fraaie glazen schuifwanden toe. Uw overkapping warm en knus maken? Kies voor een prachtige haard. Maak uw luxe overkapping helemaal uw stijl! Laat u inspireren door hier onze gerealiseerde projecten te bekijken. Realiseer bijvoorbeeld een douglas houten overkapping, één van onze ijzersterke houtsoorten.