9,5
Ferrari in luxe autogarage in exclusieve tuin garage op maat gemaakt met glaswand en betonvloer
Home
Projecten
Autogarage met thuisgym
Luxe

autogarage met thuisgym

De droom van iedere supercar liefhebber: een luxe autogarage. We realiseerden een houten garage op maat mét glaswand zodat de bewoners vanuit de tuin altijd een glimp opvangen van hun opvallende Ferrari. De thuisgym is geïsoleerd en voorzien van een airco, toilet, technische ruimte, zonnepanelen én een glazen schuif-draaiwand. High goals have been set here!

Outdoor furniture: Borek  |  Zwembad & buitendouche: Welson

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips

Moderne supercar garage en gym in de tuin

De luxe autogarage en thuisgym op maat zijn beiden gerealiseerd van hout. Beide bijgebouwen zijn voorzien van basebeton aan de binnenzijde van de wanden en een geïsoleerde betonvloer. De buitenzijde van de garage op maat is behandeld met zwarte beits en heeft een glazen wand. Om de buitenbeleving écht af te maken kozen de bewoners voor een Starline zwembad en buitendouche.

SPECIFICATIES AUTOGARAGE
SPECIFICATIES THUISGYM
projecten

Bekijk ook

Bekijk de projecten die wij realiseerden en doe nóg meer ideeën op voor uw eigen autogarage, poolhouse of thuisgym op maat. Ontdek de mogelijkheden!

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

De Bronkhorst brochure staat vol unieke ideeën en ontwerpen voor uw buitenverblijf. Geniet u straks van een poolhouse met zwembad? Of thuisgym?

Ontvang brochure