9,5
Geisoleerd tuinkantoor van hout op maat met plat dak zwart modern in kleine tuin met grind
Home
Projecten
Houten tuinkantoor op maat in stadstuin
Op maat gemaakte

Tuinkantoor in stadstuin

Een modern houten tuinkantoor op maat realiseerden we in een knusse stadstuin. Extra ruimte in de tuin om in alle rust te kunnen werken. Het geïsoleerde tuinkantoor van hout heeft een plat dak, een betonvloer, keukenblok en een kachel. De verlichting is uiterst sfeervol met strakke plafondspots en messing wandlampen. De bewoners hebben gekozen voor prachtige schuifwanden van Tudor, die matcht bij de woning.

Maak een afspraak met een adviseur

Op zoek naar een ervaren houtbouwer die voor u een geïsoleerd tuinkantoor op maat kan realiseren? Van ontwerp tot bouw.

Maak een afspraak

Geïsoleerd tuinkantoor van hout

Een tuinkantoor laat u bouwen door een ervaren houtbouwer. Een volledig geïsoleerd tuinkantoor van hout met een betonvloer, keukenblok, kachel en extra opbergruimte voor het tuingereedschap. Een grote glaspui in de tuinkamer zorgt voor voldoende licht. Werk in alle rust, of ontvang er relaties.

SPECIFICATIES
projecten

Bekijk ook

Steeds vaker kiest men voor een tuinkantoor op maat in de tuin. Thuis rustig en comfortabel werken. Laat u inspireren door de tuinkantoren die wij realiseerden.

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan