9,5
Landelijke tuinkamer met glaswanden en een Ibiza stijl inrichting van Douglas hout
Home
Projecten
Landelijke tuinkamer in Ibiza stijl
Landelijke

Tuinkamer in Ibiza stijl

Deze Ibiza stijl tuinkamer is de perfecte plek in de tuin voor een gezellige borrel. De landelijke tuinkamer is gemaakt van Douglas hout. De staanders zijn behandeld met een blanke olie en de potdeksel planken en lamellen met een zwarte olie. In de luxe tuinkamer is de vloer beton en zijn de wanden wit geschilderd. De grote bar leent zich uitstekend voor een drankje. Een fijne plek in de tuin met ruimte voor ontspanning. De glaswanden dicht, haard aan en het is er heerlijk warm.

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips

Landelijke tuinkamer met een lounge en bar

Een landelijke tuinkamer op maat zoals u hem nog niet eerder zag. De tuinkamer is gebouwd in een L-vorm en heeft een speels hoogteverschil in het midden. Bronkhorst realiseert buitenverblijven exclusief op maat. We ontzorgen volledig: van advies en ontwerp tot projectleiding en bouw.

SPECIFICATIES
projecten

Bekijk ook

Laat u inspireren door de andere tuinkamers die Bronkhorst realiseerde. Van modern tot landelijk en alles er tussenin. Een tuinkamer op maat gemaakt.

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Ontvang brochure