9,5
Maatwerk gastenverblijf landelijk met wit en donkerblauw hout
Home
Projecten
Maatwerk gastenverblijf
Met een gashaard

Luxe maatwerk gastenverblijf

Door een bestaande berging te voorzien van een zadeldak en verder uit te bouwen is een exclusief tuinpaviljoen gecreëerd dat ook wel als gastenverblijf wordt benut. Compleet met romantische slaapzolder, keuken en een comfortabele gashaard. Maar als het even kan, zit iedereen hier natuurlijk lekker buiten op de veranda met houten vloer. Hier bevindt zich ook een houtkachel die voor extra sfeer en warmte zorgt op die momenten dat het wat frisser wordt.

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips

Houten gastenverblijf op maat

Bent u zich aan het oriënteren naar een gastenverblijf voor in uw tuin? Een Bronkhorst buitenverblijf wordt altijd op maat gemaakt. Welke afmeting, stijl, materialen of functies u ook wenst: we maken een uniek ontwerp. Een luxe gastenverblijf van hout kunt u door Bronkhorst laten bouwen.

SPECIFICATIES
projecten

Bekijk ook

Bekijk verschillende projecten die wij realiseerden en doe nog meer ideeën op voor uw eigen luxe buitenverblijf. Voor iedere tuin een maatwerk oplossing.

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Ontvang de brochure