9,5
Overkapping met berging landelijk modern met zwart hout en een grijze betonlook haard
Home
Projecten
Overkapping met berging
Van douglas hout

Overkapping met berging

Een luxe overkapping met berging biedt volop de ruimte voor al uw tuingereedschap en is uitstekend te combineren met een overdekt terras. Deze luxe houten overkapping bestaat uit een constructie van douglas hout en is aan de buitenzijde behandeld met zwarte beits. De binnenzijde is afgetimmerd met geschaafd eiken. Geen last van de wind door de glaswand aan de korte zijde. De ingebouwde open haard houdt het ook op koelere avonden nog fijn om buiten te zitten.

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips

Luxe overkapping op maat

Bent u zich aan het oriënteren naar een luxe houten overkapping? Een Bronkhorst buitenverblijf wordt altijd op maat gemaakt. Welke afmeting, stijl, materialen of functies u ook wenst: we maken een uniek ontwerp van uw overkapping. Voorzien van een luxe en gedetailleerde afwerking.

SPECIFICATIES
projecten

Bekijk ook

Bekijk verschillende projecten die wij realiseerden en doe nog meer ideeën op voor uw eigen luxe buitenverblijf. Voor iedere tuin een maatwerk oplossing.

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Ontvang de brochure