9,5
Home
Projecten
Poolhouse met zwembad
Op maat gemaakt

Poolhouse met zwembad

Ervaar de perfecte combinatie van natuurlijke schoonheid en luxe. Ons op maat gemaakte poolhouse is pure vakmanschap. Dit unieke project omvat niet alleen een prachtig zwembad, maar ook een verfijnde buitenkeuken en een zonnedek dat ontworpen is voor ultiem comfort en ontspanning. Elk detail is ontworpen door ons team, waardoor dit poolhouse een meesterwerk is en exclusiviteit uitstraalt. 

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips

Houten poolhouse op maat

Ben jij klaar om je buitenruimte te transformeren? Zoek nu de houten tuinkamer die het beste bij u past. Bronkhorst buitenverblijf wordt altijd op maat gemaakt. Welke afmeting, stijl, materialen of functies u ook wenst: we maken een uniek ontwerp van uw tuinkamer van hout. Van alle gemakken en een luxe afwerking voorzien.

SPECIFICATIES POOLHOUSE
SPECIFICATIES ZWEMBAD
projecten

Bekijk ook

Bekijk verschillende projecten die wij realiseerden en doe nog meer ideeën op voor uw eigen luxe buitenverblijf. Voor iedere tuin een maatwerk oplossing.

Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan