9,5

Thuisgym

Fijne momenten beleven bij uw zwembad, in uw luxe poolhouse: onder een warme douche stappen na een intensieve zwemsessie of samen genieten van een gezonde maaltijd. Uw poolhouse bouwen wij exclusief op maat.
Kies een thuisgym stijl:
Thuisgym in de tuin van hout op maat in een luxe tuinontwerp
GAEV thuisgym
vanaf €52.950,- (7 x 3,5 m)

Deze afgebeelde thuisgym heeft een afmeting van 7 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €32.000 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Laat uzelf opgaan in de intensiteit van uw workout en geef uw spieren de aandacht. Een thuisgym in de stijl GAEV heeft een robuust en landelijk karakter. Loungen na het sporten? Combineer functies.

Luxe thuisgym met douche en toilet en een keuken van hout
ROHE thuisgym
vanaf €90.950,- (8 x 3,6 m)

Deze afgebeelde thuisgym heeft een afmeting van 8 x 3,6 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €48.000 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Dit is dé riante plek in uw tuin waar u stoom kunt afblazen. De ROHE stijl kenmerkt zich door haar riante overstek en grootse vlakken. Hier zijn uw trainingssessies nog aangenamer. Een uiterst comfortabele sportschool, dicht bij huis.

Comfort en privacy

Uw Thuisgym op maat

Het ontwerp van uw thuisgym maken wij op maat. Dat biedt alle vrijheid om de indeling en materialisatie van uw thuisgym zelf te bepalen. Combineer functies door er een gym én tuinkamer van te maken. Inspanning en ontspanning. Of maak het geheel met een maatwerk sauna tot een luxe wellness.

Gym in de tuin van hout een luxe tuinontwerp
+
Heerlijk buiten sporten
Schuifwand
+
De juiste belichting
Lichtspots
+
Afspoelen na het sporten
Douche
Thuisgym ROHE detail 2 -mob
Inspiratie
Gym met grote glazen schuifwanden
Thuisgym GAEV detail 2 -mob
Inspiratie
Een luxe lounge aan de thuisgym vast
Thuisgym ROHE detail 1 -tab
Inspiratie
Een gym als statement in de tuin
“Alle gemakken van uw gym om de hoek, maar dan thuis - volledig aangepast aan úw wensen”
29
Willard ter Keurst
Adviseur bij Bronkhorst
van alle gemakken voorzien

Sportief ontwerp

Zorg dat u in iedere behoefte wordt voorzien tijdens het sporten - en daarna. Zo blijft uw sportiviteit een duurzame passie. Gun uzelf een hoog sportcomfort.

Accessoires GEAV sanitair (1) -desk

Sanitair

Thuisgym accessoires keuken - desk

Keukenblok

Accessoires GEAV sauna (1) -desk

Sauna

Accessoires ROHE glaswand -desk

Schuifwand

Accessoires ROHE buitendouche -desk

Buitendouche

1 van 5
thuisgym van bronkhorst

Van ontwerp tot bouw

Persoonlijk advies

Een adviseur van Bronkhorst neemt uitgebreid de tijd voor u en uw wensen. Wij adviseren u in functie, materialisatie, bouwkunde en ontwerp. En in onze showroom geven we uw plannen al direct samen vorm. Wij bouwen exclusief op maat en alleen met materialen van hoge kwaliteit. Dat is onze kracht.

Maak een afspraak
Thuisgym advies Bronkhorst
3D ONTWERP OP MAAT

Al uw wensen en ons advies komen perfect samen in een 3D ontwerp. Gemaakt door een designer van Bronkhorst. In dit ontwerp komen alle elementen perfect samen. De creatie van een plek waar u nog vele jaren in- en ontspanning zal vinden. Wat mag er niet ontbreken in uw thuisgym?

Ontdek ontwerpstudio
ROHE ontwerp - Bronkhorst Buitenleven
Volledige ontzorging

Een luxe sportschool in huis - of in uw tuin - betekent alle ruimte hebben voor uw persoonlijke doelen. Zodra wij starten met de realisatie, heeft u er geen omkijk naar. U ervaart volledige ontzorging. Hoe wij dat doen? Uw project wordt door één vaste projectleider van Bronkhorst in goede banen geleidt.

Onze werkwijze
Werkplaats Bronkhorst in Uddel
0 +
Wij hebben meer dan 18 jaar ervaring in de realisatie van luxe buitenverblijven
0 +
Ieder jaar realiseren wij ruim 190 exclusieve buitenverblijven - met aandacht
0 +
Met een team van ruim 35 vakmensen werken wij aan unieke projecten
sporten en ontspannen

Een lounge naast uw gym

Een buitenverblijf is een mooie investering in uzelf - in uw leven buiten. Wij denken graag met u mee over de functie, zodat deze ook over een aantal jaar nog relevant is. Bijvoorbeeld door ze te combineren.

Bekijk meer van dit ontwerp
Thuisgym met lounge op maat van hout

Thomas van Asselt, Designer bij Bronkhorst

“Ontwerp en realiseer samen met Bronkhorst uw ideale thuisgym”
Afspraak maken
Hans adviesgesprek - Bronkhorst
Luxe thuisgym van Bronkhorst

Een sportschool achter in de tuin - op loopafstand. U richt hem naar eigen smaak in. In uw privé gym kunt u in alle rust uw sportdoelen behalen. Op zoek naar meer inspiratie voor uw eigen gym? Bekijk hier verschillende Bronkhorst projecten. Optimaal genieten van de ruimte buiten? Realiseer er een tuinkamer naast met lounge en buitenkeuken. Uw buitenverblijf wordt op maat gemaakt.