9,5

Tuinkamer op maat

Een luxe tuinkamer op maat: extra ruimte in uw tuin waar u kunt doen wat u wilt. Dat voelt rijk. Lees dat ene boek of geniet samen bij de kachel met een goed glas wijn. Ontdek de mogelijkheden voor een vrijstaande tuinkamer. Een kleine tuinkamer, of juist heel groot?
Kies een tuinkamer stijl:
Luxe houten tuinkamer zwart met ayous en glaswanden
GAEV tuinkamer
vanaf €29.950,- (6 x 3,5m)

Deze afgebeelde tuinkamer heeft een afmeting van 6 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €32.550 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een luxe tuinkamer in stijl GAEV wordt gemaakt van duurzaam kwaliteitshout. Het ontwerp geeft een knus gevoel en past goed bij de natuurlijke elementen van uw tuin. Rechte lijnen zijn een terugkerend thema.

Tuinkamer modern met hout ayous en een berging
ROHE tuinkamer
vanaf €63.950,- (7,2 x 3,6m)

Deze afgebeelde tuinkamer heeft een afmeting van 7,2 x 3,6 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €56.000 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Bij een tuinkamer op maat in stijl ROHE draait het om een vrij gevoel. Deze vrijstaande tuinkamer wordt gekenmerkt door haar royale overstek, strakke lijnen en afwerking met luxe houtsoorten.

Tuinkamer op maat van douglas hout met berging een haard en glaswanden
EYCK tuinkamer
vanaf €28.450,- (6 x 3,5m)

Deze afgebeelde tuinkamer heeft een afmeting van 6 x 3,5 m. Hij is afgewerkt met systemen & materialen t.w.v. ongeveer €41.050 (bovenop de vanaf prijs). Neem contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen.

Een tuinkamer in ontwerpstijl EYCK is een traditioneel en klassiek buitenverblijf. De ambacht van houtbouw zichtbaar, door de houten constructie in het zicht te laten. De landelijke tuinkamer is en blijft zeer geliefd.

Maatwerk is onze kracht

Tuinkamer van hout

Vanuit onze expertise worden zowel het ontwerp als onze service volledig aangepast aan uw wensen. Zo heeft u alle vrijheid om persoonlijke keuzes te maken voor in de indeling en materialisatie van uw tuinkamer. Een luxe tuinkamer vrijstaand in de tuin. Creëer een plek waar u écht tot rust komt.

Tuinkamer met buitenkeuken en haard en glazen schuifwanden
+
Voor warmte en sfeer
Haard
+
Ruimte voor opbergen
Berging
+
Ieder seizoen genieten
Schuifwand
Tuinkamer op maat van hout landelijke stijl met glaswand en betonvloer
Inspiratie
Landelijke x Ibiza stijl tuinkamer met riante bar
Houten tuinkamer met vlonder en spa
Inspiratie
Zwarte tuinkamer met houten vlonder
Luxe tuinkamer van hout met view through haard
Inspiratie
Luxe tuinkamer met unieke doorkijkhaard
“Een houten tuinkamer op maat die perfect staat? Wij ontwerpen hem voor in uw tuin”
E-mailhandtekening profielfotos-4 kopie
Hans Snel
Adviseur bij Bronkhorst
uw nieuwe favoriete plek

Luxe tuinkamer

Met luxe elementen maakt u uw tuinkamer persoonlijk: een plek waar u het liefst de hele dag bent. Uw wensen zijn voor ons het vertrekpunt voor een ontwerp.

BRONKHORST_ZEIST-3771 (HR)

Berging

BRONKHORST_ALPHEN AAN DEN RIJN-6689 (HR)

Buitenkeuken

BRONKHORST_BAARN-3341 (HR)-3

Haard

Accessoires tuinkamer wellness - desk

Wellness

Accessoires ROHE glaswand -desk

Glaswand

1 van 5
tuinkamer van bronkhorst

Van ontwerp tot bouw

Persoonlijk advies

Bij Bronkhorst vinden we persoonlijke aandacht belangrijk. We geven u graag goed advies en nemen daarom de tijd voor u en uw wensen. Tijdens een adviesgesprek bespreken we functionaliteiten, materialen en maken we een ruwe schets. Uw houten tuinkamer wordt op maat gemaakt.

Maak een afspraak
Tuinkamer advies Bronkhorst

ONTWERP OP MAAT

Uw wens voor een vrijstaande tuinkamer krijgt vorm in een op maat gemaakt 3D ontwerp, inclusief materiaaladvies. Onze designer brengt alle elementen perfect samen. Kunt u zich de stijlvolle haard en het uitzicht door de glazen wanden al voorstellen? Een plek waar alles mogelijk is.

Ontdek ontwerpstudio
Tuinkamer ontwerp Bronkhorst

Volledig ontzorgd

Een luxe tuinkamer betekent ontspannen op de momenten die u wilt. Zodra wij uw wensen in kaart hebben gebracht, heeft u geen omkijk meer naar de realisatie. De bouw en het projectmanagement nemen wij volledig uit handen. Zo heeft u zelf alle ruimte voor absolute focus.

Onze werkwijze
Collectie bouw Bronkhorst
0 +
Wij hebben meer dan 19 jaar ervaring in de realisatie van luxe buitenverblijven
0 %
Erkend om onze persoonlijke aanpak, maatwerk en 100% ontzorging
0 +
Met een team van ruim 35 vakmensen werken wij aan unieke projecten
werk én ontspanning

Tuinkamer met kantoor

Combineer functies en creëer een fijne werkplek direct aan uw tuinkamer vast. Werk in alle rust aan uw doelen of ontvang er relaties. Ontdek hoe Bronkhorst voor u een tuinkantoor op maat realiseert. Met of zonder lounge.

Bekijk tuinkantoor
Tuinkamer kantoor van hout op maat met betonvloer

Hans Snel, Adviseur bij Bronkhorst

“Benieuwd naar de mogelijkheden voor een tuinkamer op maat?”
Afspraak maken
Hans adviseur bij Bronkhorst

Luxe houten tuinkamer van Bronkhorst

Zie de seizoenen aan u voorbijtrekken vanuit uw luxe tuinkamer van hout. Wij realiseren uw tuinkamer volledig op maat. Bekijk hier projecten die wij onlangs hebben gerealiseerd. De stijl van uw tuinkamer hout bepaalt u zelf, wij ontwerpen hem op zijn mooist. Van een tuinkamer modern tot een landelijke of klassieke tuinkamer.