chevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-thin-downcancel

Tuinkamers

Vrijblijvend advies
Home / Tuinkamers

exclusieve tuinkamers

Zie de seizoenen voorbijtrekken in een exclusieve tuinkamer van Bronkhorst Buitenleven. Lekker lang buiten blijven zitten, beschut tegen de wind en regen en van alle gemakken voorzien. Dit wordt uw nieuwe favoriete plek! Een tuinkamer is uitstekend te combineren met een schuurtje of opslagruimte voor tuingereedschap.

 

extra comfort in uw tuinkamer

U kunt uw Bronkorst Buitenleven tuinkamer uit laten voeren met diverse comfortverhogende accessoires. Kies voor lange avonden bij een knapperend haardvuur met een open haard of kachel. Met glazen schuifwanden zit u lekker vrij of beschut in een handomdraai. Geïntegreerde heaters of verlichting behoren ook tot de mogelijkheden.

 

Comfort upgrade

Terrasbeglazing, stalen pui, kachel, heater of zonnepanelen

exclusieve
tuinkamers

Bronkhorst Buitenleven biedt tuinkamers in verschillende soorten en maten. Een houten overkapping geeft al veel plezier als overdekt terras, maar met zijwanden maakt u er een echte buitenkamer van. Met het gebruik van een stalen pui en veel glas brengt u buiten naar binnen. U kunt ook kiezen voor glazen schuifwanden die zich in een handomdraai laten wegschuiven. Ook wordt vaak gekozen voor de toevoeging van een berging of houtopslag. Tuinkamers zijn uit te voeren in verschillende houtsoorten, zoals geschaafd lariks, douglas of eikenhout. Onze ontwerpers geven de tuinkamer vorm op basis van uw specifieke wensen. Wij adviseren u graag over alle accessoires, mogelijkheden en materialen in onze showroom.

ONTDEK OOK ONZE EXCLUSIEVE VERANDA’S

Veranda's

Bekijk producten

persoonlijk advies?

Plan een vrijblijvende afspraak en bezoek onze showroom. Maak kennis met onze tuinkamers en veranda’s. En ontdek onze exclusieve materialen.

gratis brochure?

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden, heeft Bronkhorst Buitenleven een brochure samengesteld.