Veranda's

Vrijblijvend advies
Home / Veranda’s

exclusieve veranda’s

Thuiskomen en direct weer naar buiten, de tuindeuren openslaan en genieten van uw veranda. Dat is het echte leven. Een luxe overkapping van uw terras is een waardevol verlengstuk van uw woonomgeving en het geeft uw huis vaak een compleet nieuwe aanblik. Met of zonder wanden, voortaan kunt u veel meer en langer van het buitenleven genieten.

 

uw veranda met extra comfort

Verhoog het comfort van uw veranda door een keuze te maken uit de vele opties van Bronkhorst Buitenleven. Met heaters of een open haard (vrijstaand of tegen het huis aan) kunt u nog langer van uw overkapping genieten. U kunt uw veranda afsluiten met glazen schuifwanden om de wind buiten te houden. Een veranda houdt de zon van het huis weg, maar voor meer lichtval kunt u kiezen voor lichtkoepels.

 

Comfort upgrade

Terrasbeglazing, stalen pui, kachel, heater of zonnepanelen

de veranda
die bij u past

Kies voor een houten overkapping van Bronkhorst Buitenleven. Maak van uw veranda een verlengstuk van uw woning, een overdekt buitenverblijf voor extra leefruimte waardoor u vaker en langer buiten kunt genieten. De in hout uitgevoerde, luxe overkapping zorgt voor een andere lichtinval in huis zodat het gebruik van zonneschermen overbodig wordt. Vindt u het te donker onder de overkapping, dan kunt uw werken met lichtkoepels. Met een veranda van Bronkhorst Buitenleven kunt u ook later nog beslissen om van uw overkapping een comfortabele serre te maken. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de vele mogelijkheden. Hebt u eenmaal uw exclusieve veranda samengesteld, dan bouwen onze vakmensen binnen drie dagen op locatie de veranda waar u nog jaren plezier aan beleeft.

ONTDEK OOK ONZE EXCLUSIEVE TUINKAMERS

Tuinkamers

Bekijk producten

persoonlijk advies?

Plan een vrijblijvende afspraak en bezoek onze showroom. Maak kennis met onze tuinkamers en veranda’s en ontdek onze exclusieve materialen.

gratis brochure?

Ontdek de vele mogelijkheden in luxe tuinkamers en veranda’s in deze gratis brochure van Bronkhorst Buitenleven.