chevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-thin-downcancel

Luxe veranda's

Vrijblijvend advies
Home / Veranda’s

exclusieve veranda’s

Thuiskomen en direct weer naar buiten, de tuindeuren openslaan en genieten onder uw veranda. Dat is het echte leven. Een veranda is een waardevol verlengstuk van uw woonomgeving en het geeft uw huis vaak een compleet nieuwe aanblik. Met of zonder wanden, voortaan kunt u veel meer en langer van het buitenleven genieten.

 

extra comfort in uw veranda

U kunt uw veranda uitbreiden met diverse comfortverhogende opties. Met heaters of een open haard (vrijstaand of tegen het huis aan) kunt u nog langer van uw veranda genieten. U kunt uw veranda afsluiten met glazen schuifwanden om de wind buiten te houden. Een veranda houdt de zon van het huis weg, maar voor meer lichtval kunt u kiezen voor lichtkoepels.

 

Comfort upgrade

Terrasbeglazing, stalen pui, kachel, heater of zonnepanelen

luxe
veranda's

Een landelijke houten overkapping is verbonden aan uw huis en moet daarom passen bij stijl van uw woning. Zo wordt uw veranda een echt verlengstuk van uw woning, een overdekt buitenverblijf voor extra leefruimte. Bovendien zorgt een veranda voor een andere lichtinval zodat het gebruik van zonneschermen overbodig wordt. Vindt u het te donker onder de overkapping, dan kunt uw werken met lichtkoepels. Een Bronkhorst Buitenleven veranda wordt naar uw wensen gemaakt en kan geschilderd worden in een kleur passend bij de woning, door uzelf of door ons. Veel van onze klanten voorzien de zijkanten van beglazing. Wij adviseren u graag over alle accessoires, mogelijkheden en materialen.

ONTDEK OOK ONZE EXCLUSIEVE TUINKAMERS

Tuinkamers

Bekijk producten

persoonlijk advies?

Plan een vrijblijvende afspraak en bezoek onze showroom. Maak kennis met onze tuinkamers en veranda’s. En ontdek onze exclusieve materialen.

gratis brochure?

Om u een idee te geven van de vele mogelijkheden, heeft Bronkhorst Buitenleven een brochure samengesteld.