Menu

Werkwijze

Home / Werkwijze

in 4 stappen naar uw nieuwe buitenleven

 

Bronkhorst Buitenleven werkt dagelijks aan de realisatie van de mooiste tuinkamers en veranda’s. Op het moment dat uw wensen worden omgezet in werkelijkheid, wordt u door onze vakmensen volledig ontzorgt. Uw eigen tuinkamer of veranda is dichterbij dan u denkt.

 

Stap 1

Bezoek onze showroom

Om uw wensen en ideeën goed te inventariseren, nodigen wij u graag uit in onze showroom. Een inspirerende omgeving waar een adviseur vrijblijvend voor u klaarstaat om alle mogelijkheden te bespreken en uw vragen te beantwoorden.

Stap 2

Offerte

Op basis van uw wensen maken we een begrijpelijke offerte en lichten deze graag aan u toe. Na akkoord op deze offerte worden uw wensen vertaald naar een technische tekening.

Stap 3

Start productie

Vervolgens starten wij met de productie. In onze eigen werkplaats maken wij onder gunstige weersomstandigheden uw tuinkamer of veranda, zodat onze timmerlieden het op locatie snel kunnen monteren.

Stap 4

Oplevering

Het bouwwerk wordt volgens uw wensen afgewerkt met bijvoorbeeld schilder- of installatiewerk. De oplevering betekent een moment van trots voor iedereen die eraan heeft meegewerkt. Het is al bij voorbaat genieten van het plezier waarmee u uw tuinkamer of veranda in gebruik gaat nemen.