chevron-thin-downchevron-thin-leftchevron-thin-rightchevron-thin-upchevron-thin-downcancel

Werkwijze

Home / Werkwijze

in 5 stappen

 

Bronkhorst Buitenleven werkt dagelijks met man en macht aan de realisatie van dromen. Als u geïnspireerd bent geraakt en de mogelijkheden wilt verkennen, is het tijd voor actie. Met deze 5 stappen komen we tot een bouwwerk dat precies is zoals u het wilt.

 

Stap 1

Vrijblijvend adviesgesprek

Om ons goed in te kunnen leven en uw wensen te begrijpen, komen we bij u langs. We kunnen uw buitenruimte met eigen ogen zien om tot een goed ontwerp te komen.

Stap 2

Schetsontwerp op maat

Een schetsontwerp is bij ons vrijblijvend, net als de bijbehorende offerte. Eerst geven we u een goed beeld van onze ideeën en het prijskaartje. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Stap 3

Handmatige productie

Op basis van het uiteindelijke ontwerp worden balken en planken uit rondhout gezaagd. Ze krijgen de juiste afmetingen en afwerking zodat de timmerlieden het op uw locatie vakkundig kunnen verwerken.

Stap 4

Vergunningen en bouw

Nadat alle vergunningen zijn aangevraagd en verkregen, starten we met de bouw. Uit het niets verrijst het houten geraamte van uw droomverblijf. Authentiek timmerwerk van de hoogste klasse.

Stap 5

Oplevering

Het bouwwerk wordt volgens uw wensen afgewerkt met bijvoorbeeld schilder- of installatiewerk. De oplevering betekent een moment van trots voor iedereen die eraan heeft meegewerkt en het is al bij voorbaat genieten van het plezier waarmee u uw bouwwerk in gebruik gaat nemen.