Menu
Home / Inspiratie: 4x tuinkamer ideeën
Inspiratie Tuinkamers Weetjes
4 min.

Inspiratie: 4x tuinkamer ideeën

zwarte tuinkamer op houten vlonder met parasol en lounge

Delen

Een tuinkamer kan uw tuin nét dat beetje extra geven waar u naar op zoek bent. Bij Bronkhorst Buitenleven bouwen wij buitenverblijven geheel naar uw wensen en behoeften. De mogelijkheden zijn eindeloos en wij begrijpen dat er daardoor veel op u af kan komen. Om uw ideeën tot leven te brengen, kunt u in dit blog inspiratie opdoen voor uw tuinkamer.

Hieronder vindt u 4x tuinkamer ideeën, om te ontdekken welke stijl en inrichting het beste aansluit bij uw wensen en behoeften.

1. Luxe tuinkamer, Breda

Dit is een luxe tuinkamer, dat functioneert als poolhouse. Het zwarte poolhouse is volledig geïsoleerd en aangekleed met een openhaard. De combisauna van Welson maakt het geheel helemaal compleet. Heerlijk om ook in de winter van uw poolhouse te kunnen genieten!

luxe tuinkamer als poolhouse met glazenwanden bij zwembad

2. Vrijstaande tuinkamer, Nieuwkoop

Omringt door water, is deze vrijstaande tuinkamer van Douglas hout de perfecte plek om weg te dromen. De vlonder eromheen geeft het geheel een riant gevoel en zorgt voor veel vrijheid rondom het buitenverblijf. Ziet u uzelf al zitten, turend over het water?

Vrijstaande tuinkamer met vlonder bij water en parasol

Altijd als eerste op de hoogte

Laat je e-mailadres achter voor onze nieuwsbrief en ontvang een update als wij een nieuw bericht plaatsen.

3. Tuinkamer met glazen schuifwanden, Dronten

Deze tuinkamer met glazen schuifwanden staat te midden van een groene tuin, met daarbij een zwembad van Welson. Om het natuurlijke gevoel te behouden, is er veel groen om het zwembad en de moderne tuinkamer heen behouden. Bekijk voor meer informatie ook onze blog over tuinkamers met glazen schuifwanden!

Tuinkamer met glazen schuifwanden midden in groene tuin met zwembad

4. Tuinkamer met plat dak, Zwolle

Een fijne plek om overdekt te kunnen koken in uw eigen tuin. Deze tuinkamer met plat dak en keuken bezorgd u de vrijheid om veel tijd door te brengen in uw tuin. De doorgetrokken houten vloer geeft extra ruimte naast de tuinkamer. Tip: lees ook onze blog met vijf voordelen van een tuinkamer met plat dak.

Tuinkamer met plat dak en buitenkeuken op houten vloer

Kies voor een buitenverblijf van Bronkhorst!

Een buitenverblijf van Bronkhorst is altijd origineel, omdat wij deze op maat maken en u hem zelf samenstelt. Geef uw wensen de ruimte. Onze adviseurs helpen u graag met het omzetten van uw ideeën in concrete plannen en de realisatie van uw eigen buitenverblijf. Maak een afspraak bij ons in de showroom en laat uw ideeën tot leven komen!

Zijaanzicht van modern poolhouse van douglas te Almere

Ontdek al onze exclusieve buitenverblijven in de gratis brochure.

top