Menu
Home / Jarenlang profijt van een eiken tuinhuis op maat
Inspiratie Tips Tuinkamers Veranda's
5 min.

Jarenlang profijt van een eiken tuinhuis op maat

Luxe eiken tuinhuis met overkapping en terras

Delen

U denkt al een tijdje na over een mooi buitenverblijf in uw achtertuin. Maar hoe vindt u het bouwwerk dat het beste bij uw wensen en voorkeuren past? En van welk materiaal moet het gemaakt zijn? We zullen u iets verklappen: met een fraai eiken tuinhuis zit u altijd goed en heeft u jarenlang profijt!

Een bijgebouw van hoogwaardig eikenhout

Een buitenverblijf in eikenhout garandeert tientallen jaren buitenplezier. Eiken is een bijzonder robuuste houtsoort die op termijn misschien wat gaat verweren, maar nooit zal inleveren op uitstraling, kwaliteit of degelijkheid. Verweringsplekken kunnen geen kwaad bij eiken: ze geven uw tuinhuis op maat een grotere charme.

Tuinhuis met eiken terrasoverkapping

Een tuinhuis is er in de meeste gevallen vooral om gewoon lekker in te ontspannen. Dat wilt u niet alleen in de lente en zomer doen toch? U verrijkt de beleving van uw tuin in de herfst en winter met een tuinhuis met overkapping. Al helemaal wanneer dit tuinhuis voorzien is van een luxe eiken terrasoverkapping. Zo zit u lekker beschut en kunt u zelfs in de regen of kou gebruik maken van uw favoriete plek in de tuin. Kijk voor inspiratie eens naar ons artikel over de 5 mooiste tuinhuizen met plat dak.

Luxe eiken tuinkamer in Eefde
Exclusieve eiken tuinhuis op maat met plat dak en terrasoverkapping

Inspiratie: voorbeelden van eiken tuinhuizen

Wie denkt dat een eiken tuinhuis altijd klassiek oogt, heeft het mis. Wat denkt u van dit moderne eiken gastenverblijf? De aluminium vouwwand en de strakke lijnen zorgen voor een moderne look and feel. Dit eiken tuinhuis is zelfs voorzien van van een slaapkamer, wc en doucheruimte zodat het perfect dient als gastenverblijf. Of wat dacht u van deze open eikenhouten tuinkamer? De koperen elementen en eiken buitenkeuken met betonnen aanrechtblad maken dit eiken tuinhuis helemaal af!

Deze fraaie eikenhouten tuinkamer gooit het over een hele andere boeg: de hoogwaardige traditionele elementen, zoals de rieten kap, geven dit tuinhuis een luxe traditionele uitstraling. De glazen draai- en schuifwanden geven dit tuinhuis optimale flexibiliteit in zomer en winter. Tot slot een eiken tuinhuis dat een echte rustieke uitstraling heeft. De massieve gebinten van dit tuinhuis zijn opgetrokken uit eersteklas eiken. Ook de gepotdekselde wanden zijn gemaakt van duurzaam eikenhout. Deze tuinkamer is voorzien van en afsluitbare berging en een royaal terras met brandhout opslag voor de kachel van het buitenverblijf.

Wat kost een eiken tuinhuis?

De prijs van een luxe eiken tuinhuis of ander bijgebouw hoeft u niet af te schrikken. U heeft al een schitterend nieuw buitenverblijf voor een prijs vanaf ongeveer €18.000 exclusief aanvullende opties zoals glazen wanden, elektra, een haard en isolatie. Voor dat geld heeft u dan kwaliteit en maatwerk, wat u niet terugvindt bij een zelfbouwpakket of bij een tuinkamer of veranda die gemaakt is van houtsoorten van lagere kwaliteit.

Luxe eikenhouten tuinhuizen van Bronkhorst

Uiteindelijk kiest u natuurlijk voor maatwerk dat uw tuin waard is. Een luxe eiken tuinhuis van Bronkhorst biedt een verdieping van uw tuin die precies bij u past. Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tijdens een adviesgesprek kijkt een van onze adviseurs dan wat uw wensen zijn, waarna we een 3D-schets opstellen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw tuin eruit gaat zien. Benieuwd naar wat we in het verleden hebben gerealiseerd? Neem een kijkje in ons uitgebreide fotoboek.

Luxe eiken tuinkamer in Eefde

Vraag onze gratis brochure aan en ontdek de mogelijkheden van onze luxe buitenverblijven.

top