Menu
Home / Jarenlang profijt van een eiken tuinhuis op maat
Inspiratie Tips Tuinkamers Veranda's
5 min.

Jarenlang profijt van een eiken tuinhuis op maat

Luxe eiken tuinhuis met overkapping en terras

Delen

U denkt al een tijdje na over een mooi buitenverblijf in uw achtertuin. Maar hoe vindt u het bouwwerk dat het beste bij uw wensen en voorkeuren past? En van welk materiaal moet het gemaakt zijn? We zullen u iets verklappen: met een fraai eiken tuinhuis zit u altijd goed en heeft u jarenlang profijt!

Een bijgebouw van hoogwaardig eikenhout

Een buitenverblijf in eikenhout garandeert tientallen jaren buitenplezier. Eiken is een bijzonder robuuste houtsoort die op termijn misschien wat gaat verweren, maar nooit zal inleveren op uitstraling, kwaliteit of degelijkheid. Verweringsplekken kunnen geen kwaad bij eiken: ze geven uw tuinhuis een grotere charme.

Eiken tuinhuis met overkapping

Een tuinhuis is er in de meeste gevallen vooral om gewoon lekker in te ontspannen. U verrijkt er de beleving van uw tuin mee en kunt er vaker en langer van genieten. Een eiken tuinhuis met overkapping garandeert dat u lekker beschut zit. Zo kunt u zelfs in de regen of kou gebruik maken van uw favoriete plek in de tuin. Kijk voor inspiratie eens naar ons artikel over de 5 mooiste tuinhuizen met plat dak.

Luxe eiken tuinkamer in Eefde
Exclusieve eiken tuinhuis met plat dak en terrasoverkapping

Eiken tuinhuis prijzen

De prijs van een luxe eiken tuinhuis of ander bijgebouw hoeft u niet af te schrikken. U heeft al een schitterend nieuw buitenverblijf voor een prijs vanaf €9.750. Voor dat geld heeft u dan kwaliteit die u niet terugvindt bij een zelfbouwpakket of bij een tuinkamer of veranda die gemaakt is van houtsoorten van lagere kwaliteit.

Luxe eiken tuinhuizen van Bronkhorst

Uiteindelijk kiest u natuurlijk voor maatwerk dat uw tuin waard is. Een luxe eiken tuinhuis van Bronkhorst biedt een verdieping van uw tuin die precies bij u past. Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tijdens een adviesgesprek kijkt een van onze adviseurs dan wat uw wensen zijn, waarna we een 3D-schets opstellen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw tuin eruit gaat zien. Benieuwd naar wat we in het verleden hebben gerealiseerd? Neem een kijkje in ons uitgebreide fotoboek.

Luxe eiken tuinkamer in Eefde

Vraag onze gratis brochure aan en ontdek de mogelijkheden van onze luxe buitenverblijven.

top

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer