9,5

Een eiken tuinhuis op maat van Bronkhorst

U denkt al een tijdje na over een mooi eiken buitenverblijf in uw achtertuin. Maar hoe vindt u het buitenverblijf dat het beste bij uw wensen en stijl past? En van welk materiaal moet het gemaakt zijn? Er bestaan veel meer luxe houtsoorten naast eiken. Met een eiken tuinhuis zit u in ieder geval altijd goed en heeft u jarenlang profijt door de ontzettend goede kwaliteit van het hout.

 

Een bijgebouw van hoogwaardig eikenhout

Met een buitenverblijf in eikenhout heeft u tientallen jaren een speciale plek voor uw onvervulde behoeftes. Eiken is een bijzonder robuuste houtsoort die op termijn wat verweerd, maar nooit zal inleveren op uitstraling, kwaliteit of degelijkheid. Verweringsplekken kunnen geen kwaad bij eiken: ze geven uw tuinhuis op maat meer charme.

 

Tuinhuis met eiken terrasoverkapping

Een tuinhuis is er in de meeste gevallen vooral om gewoon lekker in te ontspannen. Dat wilt u niet alleen in de lente en zomer doen toch? U verrijkt de beleving van uw tuin in de herfst en winter met een tuinhuis met overkapping. Al helemaal wanneer dit tuinhuis een luxe houten terrasoverkapping is. Zo zit u lekker beschut en kunt u zelfs in de regen of kou gebruik maken van uw favoriete plek in de tuin. Kijk voor inspiratie eens naar ons artikel over de 5 mooiste tuinhuizen met plat dak.

Uitgelicht foto 2-1

 

 

Inspiratie: voorbeelden van eiken tuinhuizen

Wie denkt dat een eiken tuinhuis altijd klassiek oogt, heeft het mis. Wat denkt u van dit moderne eiken gastenverblijf? De aluminium vouwwand voor de ramen, de betonvloer en de strakke lijnen zorgen voor een moderne look and feel. Dit eiken tuinhuis is zelfs voorzien van van een slaapkamer, wc en douche, zodat het perfect dient als gastenverblijf.

UItgelicht foto 2

 
eiken veranda over de breedte van de woning

Deze fraaie eikenhouten veranda gooit het over een hele andere boeg: de hoogwaardige traditionele elementen geven deze veranda een luxe traditionele uitstraling. De massieve gebinten van dit tuinhuis zijn opgetrokken uit eersteklas eiken. De lichtstraten in het dak zorgen voor voldoende natuurlijk licht in de woning.

Uitgelicht foto 5

 
eiken tuinkamer met green egg overkapping

Tot slot een eiken tuinhuis dat een echte rustieke uitstraling heeft, zoals de rieten kap. Ook de gepotdekselde wanden zijn gemaakt van duurzaam eikenhout. Deze tuinkamer is voorzien van een overkapping voor de Big Green Egg, een royaal terras en een kachel in het buitenverblijf.

Uitgelicht foto 6

 
Wat kost een eiken tuinhuis?

De kosten van een luxe eikenhouten tuinhuis of ander buitenverblijf hoeft u niet af te schrikken. De tuinkamer maakt u helemaal af met comfortabele opties zoals glazen wanden, elektra, een haard en isolatie. Bronkhorst levert u altijd een duurzame kwaliteit, maatwerk en volledige ontzorging.

Uitgelicht foto 7

 
Luxe eikenhouten tuinhuizen van Bronkhorst

Een luxe eiken tuinhuis van Bronkhorst is een luxe uitvalsbasis waar u écht even uw gedachten kan verzetten. Voor meer informatie kunt u altijd geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Tijdens een adviesgesprek kijkt een van onze adviseurs dan wat uw wensen zijn, waarna we een 3D-schets en offerte opstellen. Zo krijgt u een goed beeld van hoe uw tuin eruit gaat zien en wat de kosten daarvan zijn. Benieuwd naar wat we in het verleden hebben gerealiseerd? Bekijk onze gerealiseerde projecten.

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan