9,5

Veranda met open haard: stijlvol en warm

Ziet u zichzelf al zitten in uw loungehoek - een heerlijk drankje in de hand-  genietend van het zonnetje vanuit uw luxe Bronkhorst buitenverblijf? Het is heerlijk ontspannen in of om een poolhouse, veranda of tuinkamer. Maar het is helaas niet het hele jaar door mooi weer. Wat doet u als het regent of in de winter? Heerlijk loungen in uw tuin onder de overkapping van uw veranda, mét een mooie open haard of kachel.

 

Een veranda met open haard

Uw buitenverblijf kan u ook in minder mooie tijden veel plezier geven. Met een sfeervolle kachel of open haard in de veranda kunt u langer en vaker genieten van uw tuin. Verleng de seizoenen en laat ze in elkaar overlopen. In combinatie met een glazen schuifsysteem houdt u de warmte binnen en kunt u toch volop genieten van uw tuin. Dat betekent optimale ontspanning, in alle rust en vrijheid.

Uitgelicht 2-4

 

Met een open haard stookt u uw buitenverblijf niet alleen lekker warm, u creëert ook een geweldige ambiance. Het vuur danst en zorgt voor gezelligheid. Als u graag in de winter wilt genieten van uw buitenverblijf, kunt u kiezen voor een kachel op gas. Doordat deze direct bij aanzetten warmte afgeeft, verwarmt u de ruimte sneller en tot een hogere temperatuur.

 

Geen open vuur: het gemak van een gaskachel

Wilt u wel graag genieten van de warmte en gezelligheid van echt vuur, maar is een open haard in uw veranda niet geschikt, bijvoorbeeld vanwege kleine kinderen? Kies dan voor het gemak van een gaskachel. Bij de bouw van een veranda of luxe tuinkamer kunnen we hier rekening mee houden. Zo geniet u van de warmte met een enkele draai aan de knop van de kachel.

Uitgelicht 4-3

 

 

Advies voor een luxe buitenverblijf op maat?

Wat uw voorkeur ook is, wij helpen u graag. Neem voor meer informatie vrijblijvend contact met ons op of neem eens rustig een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten. Onze showroom is ook voor u geopend, op afspraak. Hier spreekt u met één van onze adviseurs en maakt u kennis met de materialen en mogelijkheden voor uw eigen Bronkhorst buitenverblijf.

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan