Menu
Home / Veranda met open haard: warm buitenleven
Inspiratie Veranda's
3 min.

Veranda met open haard: warm buitenleven

Veranda met open haard en houtopslag

Delen

Ziet u zichzelf al zitten in uw loungehoek, een fris drankje in de hand, genietend van het zonnetje in uw eigen Bronkhorst? Het is heerlijk ontspannen in of bij een van onze poolhouses, veranda’s of tuinkamers. Maar het is helaas niet het hele jaar door mooi weer. Wat doet u als het regent of in de winter? Gewoon blijven relaxen in uw tuin onder uw veranda met open haard!

Een open haard betekent lekker warm genieten

Uw buitenverblijf kan u ook in minder mooie tijden veel plezier geven. Met een sfeervolle kachel of open haard op de veranda kunt u langer en vaker genieten van uw tuin en de seizoenen als het ware verlengen en in elkaar over laten lopen. In combinatie met een glazen schuifsysteem houdt u de warmte binnen en kunt u toch volop genieten van uw tuin.

Met een open haard stookt u uw veranda niet alleen lekker warm, u creëert ook een geweldige ambiance in uw Bronkhorst. Het vuur danst en zorgt voor gezelligheid. Als u graag in hartje winter ook van uw buitenverblijf wilt genieten, kunt u kiezen voor een kachel. Doordat deze in zijn geheel warmte afgeeft, verwarmt u de ruimte sneller en tot een hogere temperatuur.

hond in tuinkamer met kachel

Geen open vuur: het gemak van een gaskachel

Wilt u wel graag genieten van de warmte en gezelligheid van echt vuur. Maar is een open haard in uw veranda niet geschikt, bijvoorbeeld vanwege kleine kinderen? Kies dan voor het gemak van een gaskachel. Bij de bouw van een veranda of tuinkamer kunnen we hier rekening mee houden. Zo geniet u van de warmte met een enkel draai aan de knop van de kachel.

Advies nodig?

Wat uw voorkeur ook is, wij helpen u graag. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen, dan zullen we u uitgebreid adviseren.

Huis en luxe tuinhuis met eenheid in design

5 dingen om niet te vergeten bij de oriëntatie naar een luxe tuinkamer.

top