9,5
Kosten
1 min

Wat kost een tuinhuis of veranda?

Droomt u van een fijne plek om te ontstressen - in uw eigen achtertuin? Met een luxe tuinhuis of veranda van Bronkhorst kunt u in alle rust tijd besteden aan het geen dat u zelf wil, wanneer u maar wilt. Wij begrijpen dat u graag wilt weten aan welke kosten u moet denken als het gaat om de aanschaf van een tuinhuis of veranda.

 

Wat kost een tuinhuis of veranda van Bronkhorst?

De kosten voor een veranda of tuinhuis op maat zijn bij Bronkhorst altijd inclusief het plaatsen en de complete afwerking. U krijgt dus geen verrassingen achteraf. Omdat wij al onze buitenverblijven op maat realiseren, is het niet mogelijk om op de website een volledige prijs te tonen. Bent u benieuwd naar de kosten voor een tuinhuis of veranda en de mogelijkheden voor in uw tuin? Neem dan contact met ons op voor een prijsindicatie van uw plannen, of kijk voor een indicatie en vanaf prijs op onze tuinkamer of veranda pagina.

Kosten van een moderne houten veranda op maat

 

Advies, ontwerp én de realisatie

Met een buitenverblijf van Bronkhorst bent u verzekert van een krachtig design dat uw veranda of tuinhuis boven de rest uittilt. Hoe we dat bereiken? Alles is met aandacht op maat ontworpen. Onze designer weet precies wat mooi staat bij uw tuin en/of uw huis. We kiezen altijd voor de beste duurzame materialen en houtsoorten. Zo maken we uw buitenverblijf helemaal op maat. Het geheel vormt een krachtige constructie die een leven lang staat als een huis. Alvast inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje tussen onze projecten.

Luxe tuinkamer op maat voor een kostenplaatje

 

Ervaar de kwaliteit van Bronkhorst zelf

Vertellen over onze veranda’s en tuinkamers is één ding, maar de bouwwerken zelf zien, het materiaal voelen en het gevoel van ruimte ontdekken is natuurlijk iets anders. Daarom staan er in onze showroom in Uddel verschillende buitenverblijven om bewonderd te worden. Een experience room waar u persoonlijk advies krijgt van één van onze adviseurs. De showroom is uitsluitend op afspraak geopend. Maak hier een afspraak.

 

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan