Menu
Home / Wat kost een tuinhuis of veranda?
Tuinkamers Veranda's
5 min.

Wat kost een tuinhuis of veranda?

Delen

Droomt u van een bijzonder plekje om te ontstressen in uw eigen omgeving? Met een luxe tuinhuis of veranda van Bronkhorst Buitenleven kunt u op vakantie in uw eigen achtertuin, wanneer u dat maar wilt. Wij begrijpen dat u graag wilt weten aan welke kosten u moet denken als het gaat om de aanschaf van een tuinhuis of veranda.

Wat kost een tuinhuis of veranda van Bronkhorst?

De kosten voor een veranda of tuinhuis op maat zijn bij Bronkhorst altijd inclusief het plaatsen en de complete afwerking. U krijgt dus geen verrassingen achteraf; u mag gewoon van de prijs op de offerte uitgaan. U heeft al een tuinkamer van Bronkhorst Buitenleven vanaf €17.250,- (model M.02 – 5 x 3 meter). Onze veranda’s beginnen bij een prijs van €11.795,- (model L.01 – 5 x 3 meter). Bent u benieuwd naar alle prijzen voor een tuinhuis of veranda en de mogelijkheden voor uw situatie? Vraag dan een vrijblijvende offerte op maat aan, of kijk voor meer prijsindicaties op onze tuinkamer en/of veranda pagina.

Download gratis onze 5 tips

Een tuinkamer of veranda is een investering waar veel keuzes bij komen kijken.
Met onze 5 tips helpen wij u graag op weg in uw oriëntatie.

Download tips

Waar voor uw geld

Met een bouwwerk van Bronkhorst Buitenleven bent u verzekert van nét dat beetje extra dat uw veranda of tuinhuis boven de rest uittilt. Hoe bereiken we dat? Door altijd te kiezen voor de beste materialen en houtsoorten, ook als lagere kwaliteit zou voldoen. Zo is een tuinhuis van massief eiken bij ons ook echt massief eiken. Voor overspanningen gebruiken net zulke dikke balken als voor staanders, wat het geheel een robuuste uitstraling geeft. En voor de verbindingen gebruiken we zo veel mogelijk ambachtelijke methodes die mooi zijn voor het oog, zoals eikenhouten deuvels. Het geheel vormt een krachtige constructie die een leven lang staat als een huis. Alvast inspiratie opdoen? Neem dan eens een kijkje in ons fotoboek.

Kosten & prijzen van een tuinhuis met of zonder overkapping

Ervaar het zelf

Vertellen over onze veranda’s en tuinhuizen is één ding, maar de bouwwerken zelf zien, het hout ruiken en het gevoel van ruimte ontdekken is natuurlijk iets anders. Daarom staan er in onze showroom in Uddel een aantal schitterende veranda’s en tuinhuizen voor u klaar om bewonderd te worden. Als u van tevoren even contact opneemt, staat onze adviseur voor u klaar om al uw vragen omtrent de mogelijkheden en kosten te beantwoorden.

Bronkhorst_Buitenleven_showroom

Bezoek de showroom in Uddel of neem een kijkje in ons fotoboek.

top