9,5
Inspiratie
2 min

Een overkapping in een kleine tuin

Een tuin is nooit te klein

Een grote tuin met veel ruimte is soms moeilijk tot een eenheid te vormen en gezellig te houden. Een kleine tuin heeft daarentegen weer heel andere uitdagingen. Hoe zorgt u ervoor dat het niet te vol wordt en u met een luxe kleine terrasoverkapping dat ruimtelijke gevoel behoudt? En kunt u eigenlijk wel een luxe overkapping of veranda kwijt in een kleine tuin? Bronkhorst ontwerpt en realiseert uw kleine tuinkamer op maat. Een maatwerk overkapping in kleine tuin, passend bij al uw buiten-wensen!

 

'Less is more' in een ontwerp op maat

Een mooi buitenverblijf hoeft niet altijd in een grote tuin te staan. Ook in een kleinere buitenruimte kan een buitenverblijf goed tot zijn recht komen. De indeling van zowel de tuin als het buitenverblijf is hierbij erg belangrijk. Bij een kleine tuin is het verstandiger om slechts één onderdeel alle visuele aandacht op te laten eisen. Voor de rust en balans is een open buitenverblijf, bijvoorbeeld een overkapping zonder wanden, een mooie oplossing voor een praktische invulling van een kleine ruimte. Bronkhorst maakt altijd een ontwerp op maat, zoals deze kleine veranda.

Uitgelichte foto 2-1

 

De afwerking in een kleinere tuin

Niet alleen de tuinkamer of veranda zelf, maar ook de indeling van de rest van de kleinere tuin is belangrijk voor de beleving. Groene accenten zijn altijd een goed plan voor een natuurlijke uitstraling. Gras is in een tuin met minder ruimte dan weer niet zo’n sterk idee. Een gazon moet toch een wat groter stuk hebben om tot zijn recht te komen. Als vervanging voor gras kunt u wel denken aan siergras, varens, een kleine boom of een mooi pad van sierbestrating of grind naar het buitenverblijf toe. Geef uw kleine tuin met overkapping een luxe uitstraling!

Overkapping tuinkantoor in kleine tuin

 

Een luxe overkapping kleine tuin van Bronkhorst

Omdat we altijd maatwerk leveren, kunnen we voor iedere tuin iets betekenen, hoe klein die ook is. Onze designer gaat graag aan de slag met een uniek design voor uw kleine overkapping. Maar omdat uw tuin uniek is, kan het zijn dat u hier ook eigen ideeën over heeft. We maken het precies zoals u voor ogen heeft! Samen met onze adviseur bespreekt u uw wensen. Aan de hand van 3D-schetsen laten we zien hoe uw nieuwe favoriete plek eruit komt te zien. Voor een adviesgesprek in onze showroom kunt u altijd contact met ons opnemen. Voor meer inspiratie neemt u eerste en kijkje tussen onze gerealiseerde projecten.

overkapping kleine tuin hout met zwembad en haard

 

Wat kost een houten overkapping voor een kleine tuin?

Over wat een luxe buitenverblijf op maat van Bronkhorst kost, leest u meer in de blog Wat kost een tuinhuis of veranda? Bronkhorst biedt buitenverblijven in alle soorten en maten. Allemaal op maat ontworpen en gebouwd: denk aan houten overkappingen, tuinkamers of veranda’s. Maar ook een luxe tuinkamer met berging. Wij hebben alle materialen geselecteerd op kwaliteit, zodat uw buitenverblijf duurzame is. Heeft u nog vragen of wilt u graag vrijblijvend een indicatie of meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.

 

DOWNLOAD NU 5 TIPS VOOR UW LUXE BUITENVERBLIJF

5X DINGEN OM NIET TE VERGETEN TIJDENS UW ORIËNTATIE

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf, is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Gratis brochure