Menu
Home / Wat zijn de mogelijkheden van een overkapping met schuur?
Inspiratie Tuinkamers Veranda's
4 min.

Wat zijn de mogelijkheden van een overkapping met schuur?

Landelijk gastenverblijf in achtertuin

Delen

Een overkapping achter uw huis, zoals bijvoorbeeld een veranda of een tuinkamer, plaatst u wellicht in eerste instantie om wat meer en vaker van uw tuin te kunnen genieten. Toch hoeft het daar niet bij te blijven. Een overkapping kan op veel meer vlakken een waardevolle aanvulling op uw achtertuin zijn als een schuurtje of opslagruimte er ook deel van uitmaakt.

Tekst gaat verder onder de afbeelding
Schuur met zadeldak en keramische dakpannen

Extra ruimte in uw tuin

Misschien heeft u er nooit zo bij stilgestaan, maar uw buitenruimte is zó veel meer dan alleen een plek waar u in het mooiste seizoen af en toe kunt ontspannen. Met een overkapping maakt u het mogelijk om het gehele jaar van uw tuin te genieten. Als het zonnetje er is lekker buiten en anders beschut met de haard aan of gewoon met een fijne dikke trui. Zo geeft een tuinkamer of veranda uw tuin een extra dimensie die er eerst nog niet was. En niet alleen qua recreatie biedt een overkapping ongekende mogelijkheden. Ook het praktische nut mag er zijn.

Eindeloze opties met een schuur

Als u kiest voor een overkapping met schuur in uw tuin, kiest u voor een functionele invulling van de ruimte die u in uw tuin tot uw beschikking heeft. In het afsluitbare schuurgedeelte, dat het geheel ook nog een huiselijke sfeer geeft, kunt u uw tuingereedschap veilig en droog bewaren. Ook is de droge opslag van uw haardhout een perfecte bestemming voor het schuurtje. Bovendien heeft u een ideale en logische plaats om uw tuinmeubilair of tropische planten op te slaan tijdens de koudere seizoenen.

landelijk tuinhuis met plat dak en buitenkeuken

Wat voor overkapping wordt het?

Natuurlijk kunt u buiten de aanwezigheid van een opslagruimte nog veel meer aspecten van uw overkapping zelf bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuinkamer met traditioneel hellend dak of een veranda met beloopbaar plat dak. Ook vallen luxe extra’s als een open haard, terrasverwarmers of een complete buitenkeuken binnen de mogelijkheden. Compleet naar uw eigen smaak en inzicht dus!

Wilt u next level gaan met uw schuur? Kijk dan eens naar onze luxe kapschuren.

Uw overkapping op maat bij Bronkhorst

Daag Bronkhorst Buitenleven uit met uw dromen over een fraai tuinhuis. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op of neem nog eens rustig een kijkje tussen alle gerealiseerde projecten in ons fotoboek of vraag het gratis inspiratieboek aan.

Bronkhorst_Buitenleven_showroom

Bezoek de showroom in Uddel of neem een kijkje in ons fotoboek.

top

Corona update | Bronkhorst Buitenleven

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Bekijk alle maatregelen