9,5

Wat zijn de opties voor een overkapping met schuur?

Een overkapping met schuur achter uw huis, zoals bijvoorbeeld een tuinkamer, plaatst u wellicht in eerste instantie om wat meer en vaker van uw tuin te kunnen genieten. Toch hoeft het daar niet bij te blijven. Een overkapping met schuur is op veel meer vlakken een waardevolle aanvulling op uw achtertuin dankzij een praktische open of afsluitbare opslagruimte.

 

Overkapping met schuur: extra opbergruimte in uw tuin

Misschien heeft u er nooit zo bij stilgestaan, maar uw buitenruimte is zó veel meer dan alleen een plek waar u in het mooiste seizoen af en toe kunt ontspannen. Met een tuinkamer maakt u het mogelijk om het gehele jaar van uw tuin te genieten. Steek de haard aan of ontspan in uw buitensauna. Met een schuur of berging aan uw tuinkamer of veranda vast, wordt uw de overkapping daarnaast ook erg functioneel. Een tuinkamer met berging is erg handig, en tegelijkertijd mooi.

Uitgelicht foto 3-2

 

Eindeloos veel mogelijkheden voor een schuur

Als u kiest voor een overkapping met berging of schuur in uw tuin, kiest u voor een functionele invulling van de ruimte die u in uw tuin tot uw beschikking heeft. In de afsluitbare berging, dat het geheel ook nog een huiselijke sfeer geeft, kunt u uw tuingereedschap bewaren. Ook is de droge opslag van uw haardhout een perfecte bestemming voor het schuurtje. Bovendien heeft u een ideale en logische plaats om uw tuinmeubilair of tropische planten op te slaan tijdens de koudere seizoenen.

Foto 4

 

Wat voor type overkapping wordt het?

Natuurlijk kunt u buiten de aanwezigheid van een schuur of berging nog veel meer aspecten van uw tuinkamer zelf bepalen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een tuinkamer met royale overstek of een meer robuuste en sobere tuinkamer. Ook vallen comfortabele afwerkingen zoals een open haard, strakke heaters of een complete buitenkeuken binnen de mogelijkheden. Compleet naar uw eigen smaak en inzicht! Wilt u next level gaan met uw tuinkamer? Kijk dan eens naar onze ontwerpen van wellness buitenverblijven.

Fam Hetsen_Dronten_juli2021-8(2)-jpg

 

Uw overkapping met schuur laten plaatsen door Bronkhorst

Wij denken graag met u mee over het laten plaatsen van uw op maat gemaakte tuinkamer met berging of schuur. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op, neem nog eens rustig een kijkje tussen alle gerealiseerde projecten of vraag onze brochure aan.

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Vraag brochure aan