9,5

Luxe tuinhuis of tuinkamer

Wat is een tuinhuis of tuinkamer?

Een luxe tuinhuis op maat - ofwel een 'tuinkamer' genaamd - is méér dan een bouwwerk. Het is een verbreding van uw leven buiten. Het laat u optimaal genieten van uw eigen natuur of geeft u de extra bewegingsruimte die u zo hard nodig heeft. Een tuinhuis geeft u de ruimte voor onvervulde behoeftes. Het laat u maximaal ontspannen in uw eigen achtertuin. Bronkhorst ontwerpt en realiseert exclusieve tuinhuizen op maat.

 

Alles wat u wilt weten over luxe tuinhuizen

 

Wat is de functie van een tuinkamer?

Een tuinkamer kan precies zijn wat u nodig heeft. Het laat u en uw gasten beschut genieten van uw tuin, ook tijdens de seizoenen waarin het weer ons wat minder gunstig is gestemd. Ook kunt u de tuinkamer gebruiken als verlengstuk van uw woonruimte, bijvoorbeeld door er een tuinkantoor of thuisgym van te maken. Verder kan een tuinkamer op een esthetische manier dienst doen als opslagruimte voor uw tuinmeubilair en -gereedschap. Een exclusief tuinhuis met functionele ruimte.

Wellness GAEV detail 2 -tab

Luxe tuinhuis laten bouwen of zelf bouwen?

Uiteraard kunt u ervoor kiezen om zelf aan de bouw van uw tuinhuis te beginnen. Maar als u verlangt naar een krachtig design van duurzame kwaliteit, doet u er slim aan om te kiezen voor de specialist. Bronkhorst kan bouwen op een jarenlange traditie van ambachtelijk vakwerk en realiseert uitsluitend exclusieve tuinhuizen van de beste materialen in een harmonieuze stijl. Een Bronkhorst tuinhuis luxe stijl is een buitenverblijf die alleen wij op deze manier maken.

 

Kwaliteitsverschil tussen tuinhuis bouwbedrijven

In de oriëntatiefase zult u merken dat er een groot aantal aanbieders is op het gebied van tuinkamers. Tussen al deze aanbieders bestaat een wereld van verschil in prijs en kwaliteit. Hoe weet u nu waar u echt waar krijgt voor uw geld? Laat u overtuigen door de Bronkhorst belofte. Zo weet u altijd dat u kiest voor de hoogste kwaliteitsstandaard, die u nergens anders tegenkomt. Benieuwd waarom een Bronkhorst tuinhuis de moeite waard is? Lees dan onze recensies. Zo krijgt u een goed beeld van de service en kwaliteit van de tuinhuizen op basis van de mening van kopers die u voorgingen.

Wellness ROHE detail (2) -desk

Verschillende modellen luxe tuinkamers

Zoveel mensen, zoveel smaken. Tuinkamers zijn te vervaardigen in veel verschillende stijlen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan riante eikenhouten tuinkamers of tuinhuizen en onze GAEV tuinkamers. Of een design tuinhuis met strakke lijnen en exclusieve materialen of een luxe tuinhuis met overkapping. In uw specifieke situatie is veel mogelijk.

 

Waar op letten bij de aanschaf van een tuinhuis?

Op weg naar het tuinhuis van uw dromen is het slim om van tevoren met een aantal dingen rekening te houden. We geven u graag 5 tips en overwegingen over de functie en stijl van uw nieuwe tuinhuis om u te helpen in het oriëntatietraject. Denk bijvoorbeeld aan de stijl: laat u een modern tuinhuis bouwen? Of neigt u meer naar een landelijk tuinhuis met overkapping?

Houten tuinkamer header - desk

Is er een vergunning nodig voor het bouwen van een tuinhuis?

Een van de eerste dingen die u zich misschien af zult vragen, is of u in uw situatie een vergunning nodig heeft voor de bouw van een tuinhuis. De regels hierover zijn bijzonder uitgebreid, maar we hebben ze voor u overzichtelijk op een rijtje gezet. Laat een vergunningaanvraag uw droom niet in de weg staan. Vaak is er geen vergunning nodig. Kiest u voor een tuinhuis waarvoor wel een vergunning vereist is? Wij geven u graag vrijblijvend advies.

ROHE tuinkamer -- desk

Wat kost een luxe tuinhuis?

En dan de hamvraag: wat bent u kwijt aan een tuinhuis? U zult begrijpen dat de kosten van een luxe tuinkamer uiteenlopen en afhankelijk zijn van uw persoonlijke voorkeuren. We geven u graag wat inzicht hierin. Het verschil tussen de aanbieders is groot. De prijs is uiteraard afhankelijk van de mate van maatwerk in het tuinhuis, de kwaliteit van de materialen, het ambacht en natuurlijk de service voor, tijdens en na het bouwproces.

 

Voorbeelden van luxe landelijk tuinhuizen

Luxe tuinhuizen zijn er in alle soorten en maten. Als u van klassiek houdt, zult u zeker genieten van deze prachtige rietgedekte tuinkamer met authentieke pen-gatverbindingen. Ook deze tuinkamer met zadeldak laat mooi zien hoe stijl en functie samen kunnen gaan. In deze tuinkamer van eikenhout kiest u zelf hoe beschut u wilt zitten door middel van de verschuifbare glazen wanden.

project poolhouse landelijk-header-tab

Voorbeelden van luxe moderne tuinhuizen

Bent u op zoek naar een strakkere stijl? Dan zult u zeker kunnen genieten van deze tuinkamer met spa met zwarte en witte accenten. Ook dit moderne douglas tuinhuis met plat dak laat zien hoe elegant zwart geolied hout kan zijn. Met deze strakke veranda kunt u altijd kiezen of u buiten of binnen van uw tuin wilt genieten. Of is een tuinhuis met jacuzzi meer iets voor u?

 

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Ontvang de brochure