9,5

Wat zijn de mogelijkheden voor een tuinhuis op maat?

Misschien droomt u er al een tijdje van: een luxe tuinhuis op maat om tot rust te komen en nóg meer te genieten van uw achtertuin. Maar is de ruimte die u tot uw beschikking heeft wel geschikt voor een tuinhuis of een veranda? Zijn er standaard maten voor tuinhuizen? En wat nu als u een maatwerk oplossing zoekt? Er is veel mogelijk bij Bronkhorst en voor vrijwel iedere situatie een luxe tuinhuis op maat te realiseren. Ook die van u.

 

Uitgelicht 2

 

Maatwerk tuinhuis op basis van uw wensen

Aan het begin van uw speurtocht naar een aantrekkelijk tuinhuis voor in uw tuin zult u nog vooral kijken naar wat u mooi vindt. Maar al snel komen er praktische overwegingen bij het proces kijken. U wilt de buitenruimte natuurlijk optimaal benutten, denk bijvoorbeeld aan een afsluitbare tuinberging of houtopslag. Daarom is het verstandig om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen en een tekening te laten maken. Zo krijgt u meer gevoel bij uw toekomstige tuinhuis op maat en ziet u wat de mogelijkheden zijn. Ook weet u met wat voor kosten u te maken heeft en of er eventueel een vergunning nodig is.

Uitgelicht 3

 

De stijl en afwerking

Wanneer u weet wat de mogelijkheden zijn, kunt u gaan kijken naar de stijl waarin u het tuinhuis wilt laten bouwen. Bent u op zoek naar een robuust, karaktervol tuinhuis? Of past een chique verfijnde tuinkamer met royaal overstek meer in uw stijl? Verder kunt u in het kader van beschutting nog denken aan het open of juist gesloten houden van bepaalde delen van het tuinhuis. Ook zijn er verschillende houtsoorten waaruit u kunt kiezen, zoals eiken, thermisch ayous of douglas. Maar bijvoorbeeld ook andere afwerkingsmaterialen, zoals betontegels of staal.

Uitgelicht 6

 

De luxe details maken het tuinhuis

Door veel comfortabele extra's toe te voegen, maakt u uw nieuwe tuinhuis helemaal eigen. Als u in de koudere seizoenen ook van uw buitenruimte wilt kunnen blijven genieten, kiest u voor een mooie designhaard. Ook een verschuifbare glazen wand behoort tot de opties. Wanneer u uw vrienden of familie wilt trakteren op een fijne avond uit in uw achtertuin, past een buitenkeuken u vast goed. Kortom: de mogelijkheden zijn eindeloos.

Uitgelicht 4

 

Uw tuinhuis op maat laten bouwen bij Bronkhorst

Bronkhorst laat u graag zien dat het tuinhuis op maat van uw dromen werkelijkheid kan worden. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact  met ons op of neem nog eens rustig een kijkje tussen onze gerealiseerde projecten voordat u de brochure aanvraagt.

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Ontvang de brochure