Menu
Home / Wat zijn de mogelijkheden voor een tuinhuis op maat?
Inspiratie Tuinkamers
3 min.

Wat zijn de mogelijkheden voor een tuinhuis op maat?

Modern zwart tuinhuis met plat dak

Delen

Misschien droomt u er al een tijdje van: een eigen tuinhuis op maat om in te ontspannen en nog meer te genieten van uw achtertuin. Maar is de ruimte die u tot uw beschikking heeft wel geschikt voor een tuinhuis of een veranda? Zijn er standaardmaten voor tuinhuizen? En wat nu als u niets geschikts kunt vinden? Gelukkig is er veel mogelijk en is er voor vrijwel elke situatie een passend tuinhuis op maat te realiseren.

Bericht vervolgd zich na afbeelding
Tuinhuis op maat met luxe overkapping en lounge

Maatwerk tuinhuis op basis van uw wensen

Aan het begin van uw speurtocht naar een aantrekkelijk tuinhuis voor in uw tuin zult u nog vooral kijken naar wat u mooi vindt. Maar al snel komen er praktische overwegingen bij het proces kijken. U wilt de buitenruimte natuurlijk optimaal benutten, denk bijvoorbeeld aan een afsluitbare tuinberging of houtopslag. Daarom is het verstandig om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen en een tekening te laten maken. Zo krijgt u meer gevoel bij uw toekomstige tuinhuis op maat en ziet u wat de mogelijkheden zijn. Ook weet u met wat voor kosten u te maken heeft en of er eventueel een vergunning nodig is.

Stijl en afwerking

Wanneer u weet wat de mogelijkheden zijn, kunt u gaan kijken naar de stijl waarin u het tuinhuis wilt laten bouwen. Bent u op zoek naar een rustiek, landelijk tuinhuis met een hellend dak? Of past een chique zwarte tuinkamer met beloopbaar plat dak meer in uw stijl? Verder kunt u in het kader van beschutting nog denken aan het open of juist gesloten houden van bepaalde delen van het tuinhuis. Ook zijn er verschillende houtsoorten waaruit u kunt kiezen, zoals eiken, lariks of douglas.

Houten tuinhuis op maat met overkapping
Tuinhuis op maat wanneer geen omgevingsvergunning nodig
Exclusieve eiken tuinhuis op maat met plat dak en terrasoverkapping

De details maken het tuinhuis

Door middel van extra comfort en personalisatie maakt u het nieuwe tuinhuis helemaal eigen. Als u in de koudere seizoenen ook van uw buitenruimte wilt kunnen blijven genieten, kiest u voor een mooie designhaard. Ook een verschuifbare glazen wand behoort tot de opties. Wanneer u uw vrienden of familie wilt trakteren op een complete avond uit in uw achtertuin, kunt u een fraaie buitenkeuken laten plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw tuinhuis op maat laten bouwen bij Bronkhorst

Bronkhorst Buitenleven laat u graag zien dat het tuinhuis op maat van uw dromen werkelijkheid kan worden. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op of neem nog eens rustig een kijkje tussen al het moois in ons fotoboek.

Bronkhorst_Buitenleven_showroom

Bezoek de showroom in Uddel of neem een kijkje in ons fotoboek.

top