Menu
Home / Blog / Wat zijn de mogelijkheden voor een tuinhuis op maat?
Inspiratie Tuinkamers
3 min.

Wat zijn de mogelijkheden voor een tuinhuis op maat?

Modern zwart tuinhuis met plat dak

Delen

Misschien droomt u er al een tijdje van: een eigen tuinhuis om in te ontspannen en nog meer te genieten van uw achtertuin. Maar is de ruimte die u tot uw beschikking heeft wel geschikt voor een tuinkamer of een veranda? Zijn er standaardmaten voor tuinhuizen? En wat nu als u niets geschikts kunt vinden? Gelukkig is er veel mogelijk en is er voor vrijwel elke situatie een passend tuinhuis te realiseren.

Bericht vervolgd zich na afbeelding

Aangepast aan uw wensen

Aan het begin van uw speurtocht naar een aantrekkelijk buitenverblijf voor in uw tuin zult u nog vooral kijken naar wat u mooi vindt. Maar al snel komen er praktische overwegingen bij het proces kijken. U wilt de buitenruimte natuurlijk optimaal benutten. Daarom is het verstandig om een vrijblijvende offerte op maat aan te vragen en een tekening te laten maken. Zo krijgt u meer gevoel bij uw toekomstige tuinhuis en ziet u wat de opties zijn. Ook weet u met wat voor kosten u te maken heeft en of er eventueel een vergunning nodig is.

Stijl en afwerking

Als u weet wat de mogelijkheden zijn, kunt u gaan kijken naar de stijl waarin u wilt gaan bouwen. Bent u op zoek naar een rustiek, landelijk tuinhuis met een hellend dak? Of past een chique zwarte tuinkamer met beloopbaar plat dak meer in uw stijl? Verder kunt u in het kader van beschutting nog denken aan het open of juist gesloten houden van bepaalde delen van het tuinhuis. Ook zijn er verschillende houtsoorten waaruit u kunt kiezen, zoals eiken, lariks of hout van de douglasspar.

De details maken het tuinhuis

Door middel van extra comfort en personalisatie maakt u het nieuwe tuinhuis helemaal eigen. Als u in de koudere seizoenen ook van uw buitenruimte wilt kunnen blijven genieten, kiest u voor een mooie designhaard. Ook een verschuifbare glazen wand behoort tot de opties. Wanneer u uw vrienden of familie wilt trakteren op een complete avond uit in uw achtertuin, kunt u een fraaie buitenkeuken laten plaatsen. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Uw tuinhuis op maat bij Bronkhorst

Bronkhorst Buitenleven laat u graag zien dat ook de tuinkamer of veranda van uw dromen werkelijkheid kan worden. Neem voor meer informatie geheel vrijblijvend contact met ons op of neem nog eens rustig een kijkje tussen al het moois in ons fotoboek.

Bronkhorst_Buitenleven_showroom

Bezoek de showroom in Uddel of neem een kijkje in ons fotoboek.

top

Corona update | Bronkhorst Buitenleven

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Bekijk alle maatregelen