Menu
Home / Wat bedoelen we met het verlengen van de seizoenen?
Inspiratie
2 min.

Wat bedoelen we met het verlengen van de seizoenen?

Delen

Zomer wordt herfst wordt…

Kort gezegd geniet u in de mooiste seizoenen van het jaar het meest van de ruimte die u buiten tot uw beschikking heeft. In de zomer staat alles in bloei en roept de zon u de tuin in. Maar stiekem gaat het maar om een paar weken per jaar, waarna het weer minder uitnodigend wordt. Maar moet u dan binnen gaan zitten? Welnee! Bronkhorst verlengt uw seizoenen.

Altijd zonnig in een Bronkhorst

Met een veranda, poolhouse of tuinkamer van Bronkhorst hoeft u zich niet meer druk te maken om slecht weer. De beschutting die onze bouwwerken brengen, zorgt dat u comfortabel zit bij elk weertype. Bij een brandende zon zit u heerlijk in de schaduw en bij regen houdt u het droog. Zo geeft u uw tuin een extra dimensie en ziet u middenin de natuur en toch in alle luxe de seizoenen in elkaar overgaan.

Knusse winters

Vindt u het eigenlijk te koud om buiten te zijn? Ook daar is aan gedacht. Wanneer u kiest voor een verschuifbaar glassysteem in uw buitenverblijf, zit u heerlijk beschut en toch nog in uw eigen buitenruimte. In combinatie met een sfeervolle open haard, kachel of andere verwarming bent u verzekerd van magische winteravonden. Zet de warme chocolademelk maar vast klaar!

Het hele jaar in uw tuin

Door een bouwwerk van Bronkhorst kunt u van uw tuin blijven genieten op een heel nieuwe manier. Onze excuses alvast, want misschien wilt u uw ‘gewone’ huis wel niet meer in! Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of heeft u vragen? We staan altijd voor u klaar. Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Bezoek de showroom en neem zelf een kijkje in de werkplaats.

top