Menu
Home / Vakwerk door eigen vakmensen
Weetjes
2 min.

Vakwerk door eigen vakmensen

Delen

Niet de eerste de beste

Laten we eerlijk zijn: een nieuw bouwwerk in uw tuin moet meteen goed zijn. Daarom kunt u het beste kiezen voor de bewezen oerkwaliteit van Bronkhorst Buitenleven en de vaklui die het realiseren. Wij leggen u graag uit hoe we de kwaliteit hoog en constant kunnen houden voor het perfecte eindresultaat.

Altijd eigen vakmensen

Bij Bronkhorst Buitenleven werken we altijd met onze eigen vakmensen. Op deze manier kunnen we er voor zorgen dat we een constante kwaliteit leveren. Daarom trekken we continu nieuwe vakmensen aan. Of ze nu net van de opleiding komen en door ons worden opgeleid of al jarenlange ervaring in de ambachtelijke houtbouw hebben. Met een team van professionals streven we naar vakwerk.

Hypermoderne werkplaats

Onze professionals kunnen het heel jaar door onder optimale omstandigheden voor u aan de slag in onze ruime werkplaats. De grote voordelen hiervan zijn een constant klimaat en het feit dat bij u op locatie enkel nog gebouwd hoeft te worden, zonder verrassingen. Door de uitvoerige voorbereidingen zit u nooit lang in een bouwsituatie.

Een vast team voor uw buitenverblijf

Uniek is dat het team dat uw nieuwe veranda, tuinkamer, berging of poolhouse in de werkplaats voorbereidt, hetzelfde is als dat het bij u komt plaatsen. Zo weet u dat dezelfde betrokken ambachtslui het gehele proces van de bouw van uw nieuwe buitenverblijf in handen houden. Zo heeft u in een mum van tijd een sterk staaltje authentiek maatwerk in de tuin staan!

Bezoek de showroom en neem zelf een kijkje in de werkplaats.

top