Menu

Oerkwaliteit

Onze 5 kwaliteitsbeloftes voor uw buitenverblijf.

Ontdek het in onze showroom
Home / 5 beloftes

Ambacht ontmoet techniek

Een buitenverblijf van Bronkhorst Buitenleven heeft u voor het leven. Onze unieke constructiemethodes en het gecertificeerde hout dat we gebruiken, zorgen ervoor dat uw tuinkamer of veranda eruit springt en het pronkstuk wordt van uw tuin. Wij leveren precies de oerkwaliteit die u nergens anders vindt en u volmaakt laat ontspannen in stijl en luxe. Laat u overtuigen door de perfecte combinatie van traditionele bouwtechnieken en innovatieve oplossingen.

1. De beste daken

Of u nu kiest voor een klassiek hellend dak of een modern plat dak: de hoge kwaliteit en mate van afwerking treft u alleen bij ons aan. Onze tijdloze schuine daken voorzien we van een oersterke traditionele sporenkap en de stijlvolle platte daken van een massief, beloopbaar houten dakbeschot.

De toplaag van synthetisch rubber die op dit type daken ligt, garandeert waterdichtheid. Daarbij voorkomt onze unieke dakisolatie condensvorming en dus schimmel. Al onze daken bekronen we standaard met zinken daklijsten en afwateringsmiddelen.

2. Een robuuste basis

De massieve staanders van uw veranda of tuinkamer zijn van een dikte die niet altijd constructief noodzakelijk is voor het bouwwerk, maar wordt gebruikt voor het stevige en intense beeld dat het oproept.

De staanders rusten op betonpoeren, die ervoor zorgen dat er nooit hout de grond in hoeft. Op deze manier behoeden we het hout voor mogelijke rotting in de vochtige aarde en garanderen we dat de fundering staat als een huis.

3. Royaal materiaal

Het hout dat we gebruiken komt uit Europese bossen die op duurzame wijze worden beheerd. We vervaardigen alle afzonderlijke onderdelen van onze buitenverblijven altijd uit het hoogwaardigste materiaal, ook wanneer grondstoffen van lagere kwaliteit de klus zouden kunnen klaren.

Daarom gebruiken we voor overspanningen massieve balken met dezelfde royale doorsnede als voor de staanders. Dit geeft het geheel de krachtige uitstraling waarnaar u op zoek bent.

4. Authentiek ingefreesde randbalken

Zoals gezegd kiezen we voor staanders met een riante dikte. Maar daar blijft het niet bij. Ook de horizontale dragers zijn balken met eenzelfde ruime doorsnede.

Dit stelt ons in staat om de dragers intact te houden, omdat we de randbalken kunnen infrezen. Zo gebruiken we de natuurlijke belastbaarheid van het hout tot ons voordeel en creëren we een volmaakt krachtenspel binnen een solide bouwwerk.

5. Ambachtelijke verbindingen

Omdat we alleen het beste hout gebruiken, kunnen we alle onderdelen met natuurlijke middelen verbinden en kunstgrepen achterwege laten.

De betimmering bestaat zowel aan de binnen- als aan de buitenkant uit planken uit één stuk, zodat u nergens naden of onderbroken verbindingen ziet. Met deuvels van eikenhout creëren we pen-gatverbindingen die niet alleen ijzersterk zijn, maar ook bijzonder fraai voor het oog.

De oerkwaliteit van Bronkhorst Buitenleven zelf ervaren?

 

Breng een bezoek aan onze showroom in Uddel.

 

Ontdek onze showroom

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's