Menu

Luxe eikenhouten veranda

Home / Luxe eikenhouten veranda, Waddinxveen

Luxe eikenhouten veranda
Waddinxveen

Een veranda is het ideale verlengstuk van uw woning. Hiermee haalt u binnen naar buiten en omgekeerd. Op die manier geniet u nog meer van uw terras en tuin. Deze gevelbrede veranda van fijnbezaagd eiken hiervan een mooi voorbeeld. Alle staanders worden ondersteund door nagenoeg onverwoestbare betonpoeren met facetrand. Om er zeker van te zijn dat de lichtinval in de woning niet teveel wordt beperkt, is de veranda uitgevoerd met maar liefst drie lichtstraten met zwart metalen omlijsting.

Model: L.01

Meer informatie

Veranda vanuit binnen

Kies voor comfort

gratis brochure

Ontdek wat een exclusief buitenverblijf voor uw woongenot kan betekenen. De brochure van Bronkhorst Buitenleven staat boordevol ideeën voor waardevol buitenleven.

Vraag de gratis brochure aan boordevol ideeën voor buitenverblijven, tuinkamers en veranda's

Belangrijk: corona & levertijden

De gezondheid van u en onze medewerkers staat bij ons voorop. Desondanks willen we u niet onthouden om u volop te laten genieten van het buitenleven. Daarom hebben we diverse maatregelen getroffen om u zo goed en veilig mogelijk van dienst te blijven zijn. Lees ook meer over de actuele levertijden. Het is nog steeds mogelijk om een afspraak te maken bij u thuis of in onze showroom!

Lees meer