9,5

Bronkhorst presenteert een nieuwe ontwerpstijl

Persbericht 04-2022 | Na ruim anderhalf jaar ontwikkeling presenteert Bronkhorst met gepaste trots ‘de nieuwste stijltrend’ in de markt. Een royaal en elegant ontwerp dat wordt gekenmerkt door haar riante overstek. Bronkhorst is erkend specialist in het ontwerpen en realiseren van luxe buitenverblijven op maat. “Onze kracht zit vooral in de combinatie van advies, ontwerp en projectbegeleiding”, aldus Gert Klaassen, algemeen directeur bij Bronkhorst. “Deze nieuwe ontwerpstijl en manier waarop we ons presenteren is een flinke stap vooruit”. Bronkhorst pakt haar positie als voorloper in de markt maar al te graag weer terug. “We weten na jarenlange ervaring waar we echt goed in zijn, en daar leggen we steeds meer onze focus op”. Bronkhorst luidt dit tijdperk in met de eerste zichtbare ontwikkeling: een nieuwe ontwerpstijl die opvalt, inspireert én grensverleggend is.

 

Elegant, exclusief én grensverleggend

De nieuwe stijl van Bronkhorst, genaamd ROHE, is ontworpen door architect Igor Banušic. Hij staat bekend om zijn streven naar architectonische tijdloosheid. Inspiratie voor deze stijl heeft Banušic vooral uit de ontwerpen van toonaangevend architect Mies van der Rohe (geboren in 1886) gehaald. Van der Rohe is een Duits-Amerikaanse architect die zijn tijd al ver vooruit was, en waarvan we zijn treffende uitspraak 'Less is more' nog steeds kennen. Het grote overstek, wat één van de meest kenmerkende elementen is van de ontwerpstijl, loopt schuin af naar boven. Hierdoor wordt het dak optisch slanker, beslist anders dan de dikke dakranden die je tegenwoordig veel voorbij ziet komen. ROHE is volgens Bronkhorst ‘de definitie van natuurlijke elegantie’.

Poolhouse modern rohe - desk

 

Realisatie van luxe buitenverblijven

Bronkhorst pakt met deze stap haar positie als voorloper in de markt weer terug. “Iedere tuinman of zzp'er maakt inmiddels iets wat lijkt op hetgeen waarin wij jaren geleden één van de eersten waren. Het is onze ambitie om de voorloper en specialist te zijn - en te blijven - in ontwerp en realisatie van luxe buitenverblijven”, aldus Gert Klaassen. “Het zit in ons DNA om die positie te willen bekleden. En dat kunnen we ook goed. Door dit soort ontwikkelingen de juiste aandacht te geven zullen we de komende jaren flinke stappen blijven zetten”. Bronkhorst presenteert de inspirerende beelden van haar luxe buitenverblijven vanaf nu ook in een nieuw jasje. Levensechte 3D beelden geven vorm aan wat nog niet gebouwd, maar al wel tot in de puntjes uitgedacht is.

 

"Altijd een stap extra zetten"

Waar het een aantal jaar geleden nog relatief eenvoudige bouwwerken waren, realiseert Bronkhorst steeds vaker compleet aangeklede en uiterst exclusieve buitenverblijven. Van alle gemakken voorzien. Inmiddels is Bronkhorst in ruim 18 jaar tijd uitgegroeid tot een bedrijf met ruim 30 ijverige vakspecialisten. “Altijd een stap extra zetten” is het motto. “Heldere communicatie en een goede samenwerking zijn de key om de exclusief projecten zoals wij die realiseren, voor de volle honderd procent te laten slagen”, vertelt Gert Klaassen. Bronkhorst realiseert op dit moment ongeveer 190 buitenverblijven per jaar.

Wellness ROHE detail (2) -desk

 

Heldere communicatie en volledige ontzorging

Ook de website en brochure van Bronkhorst hebben recent een indrukwekkende upgrade gekregen. “De uitstraling paste niet meer bij de organisatie waartoe Bronkhorst inmiddels is uitgegroeid”. Sanne Jansen, marketeer bij Bronkhorst: “Met dit frisse en moderne voorkomen positioneren we ons als dé specialist in de markt”. Waar voorheen het ambachtswerk en de timmerlieden centraal stonden in de uitingen van Bronkhorst, worden nu vooral advies, ontwerp en projectbegeleiding belicht. “Heldere communicatie en volledige ontzorging: dienstverlening waarin wij ons merkbaar onderscheiden van andere aanbieders. En dat mag gezien worden”.

 

Download nu 5 tips van Bronkhorst

5x dingen om niet te vergeten tijdens uw oriëntatie naar een buitenverblijf

Ontvang de tips
Wellicht ook interessant voor u
Brochure mockup Bronkhorst
95 pagina's inspiratie

Brochure aanvragen

Bij het creëren van uw ideale buitenverblijf is inspiratie geen overbodige luxe. Onze brochure staat vol unieke ideeën, uitvoeringen en ontwerpen.

Ontvang de brochure